Operator.bg е най-лесния начин да избереш оферта и доставчик на телекомуникационни услуги за дома и бизнеса


За нас


Добре дошъл в Operator.bg.
Тук бързо и лесно ще избереш оферта за интернет, телевизия и разговори. Платформата предоставя лесен начин за сравнение и осигурява бърза заявка към водещи доставчици в България. Тук ще намериш и актуална информация за технологии, полезни съвети за услугите, както и всичко необходимо, за да направиш информиран избор.

Със стартирането си през 2014 г., Operator.bg, печели "Български награди за УЕБ 2014" за Стартиращ проект - технология и дизайн“, появата на платформата беше отразена в национален ефир, ФОРБС България и редица електронни медии. 

Целта на платформата е да направи услугите и покритието на доставчиците по-лесно достъпни, а избора на потребителя бърз, информиран и лесен.
Днес платформата има хиляди лоялни потребители и партнира с водещи доставчици от цялата страна. 

Operator.bg e предпочитан начин за избор на услуги за дома и бизнеса. Предоставя пълна гама от телекомуникационни услуги, както за дома така и за твоя бизнеса. В платформата ще намерите за секунди доставчик за интернет и телевизия.

В Operator.bg, едни от най-добрите доставчици, правят услугите си по-достъпни за теб и осигуряват бързо и качествено обслужване.

Оperator.bg е съзаден от гледната точка на потребителите, това е причината представянето на услугите да е максимално опростено, показвайки най-важната информация по лесен за сравняване начин.

Избери за секунди оферта за твоя дом или твоя бизнес. Вече е лесно. 

Нашите партньори: