Ще те информираме за любопитните новини за интернет и още:
  • Нови технологии 
  • Пазарна информация и анализи 
  • Офертите и промоциитеОферти от Easy TV NET, доставчик на интернет и телевизия в София

Всички оферти на доставчика са безсрочни, без обвързващи договори. С тях получавате оптична свързаност директно до дома, гарантираща стабилна и бърза интернет скорост и интерактивна (IPTV) телевизия с над 400 канала, от които 130 HD програми.17-07-2020

Оферти за интернет и телевизия от Networx

В случай, че търсите оферта за интернет и телевизия, проверете предложенията на Netwox  (Нетуоркс България), един от най-добрите регионално доставчици с покритие в градовете: Русе, Шумен, Монтана, Силистра, Търговище, Ловеч, Разград.


05-07-2020

Нови оферти за интернет и телевизия от NET1, доставчик в София

С началото на лятото, стартираха и новите предложения на NET1 за интернет и телевизия. Подбрахме 4 от най-добрите оферти на доставчикът, които лесно можете да заявите в платформата до края на м. Юли


05-07-2020

ТЕЛЕКАБЕЛ с летни промоции за интернет и телевизия

Лятото дойде, а с него и новите промоции за интернет и телевизия.
Телекабел стартира специални предложения за нови и настоящи клиенти в районите с покритие, които лесно можете да разгледате и заявите тук.


03-07-2020

Предплатен и безсрочен интернет за студенти в Благоевград от CIS

Време e да се върнете към студентския живот и към неговите предизвикателства. CIS BG e интернет доставчик за района на Благоевград, предлагащ интернет оферти за студенти, съобразени с техните нуждите. Вижте най-добрите оферти за безсрочен и предплатен интернет и заявите лесно тук.


03-07-2020

Колко време прекарваме в интернет през телефона си?

Все по-бърза интернет връзка, по-големи екрани и нарастващ избор на мобилни приложения, допринасят за увеличаване на времето ни пред мобилните устройства.


15-02-2020

Лазери ще осигурят 1000 пъти по-бърз интернет в сравнение с настоящите проводници

Интернет ще навлезе в ново измерение, далече от представите ни за скорост, които сме имали до момента. 13-02-2020

Важни стъпки към 5G мрежа в България

С гласуване на изменение и допълнение на Националния план за разпределение на радиочестотния спектър, Министерският съвет реши да освободи част от радиочестотния спектър, като по този начин направи важна крачка към изграждането на 5G мрежа в България.


28-09-2019

Испанско първенство по футбол гледаме с телевизия от A1

Футболни емоции по спортните канали. Може да гледате на живо Испанското първенство, дербитата ще бъдат излъчени по каналите MAX Sport на A1.


19-09-2018Operator.bg ще ти помогне:

Избери интернет и телевизия за дома и решения за твоя бизнес

Свържете се с нас:088 9797994