Конкуренцията в предлагането на сателитна телевизия се засилва със стартирането на нов доставчик, neosat. От компанията обещават гъвкава политика спрямо срока за ползване на услугите и съдържанието на пакетите и високо качество.


neosat е новият доставчик на сателитна телевизия в България

Публикувана на:

neosat е новият доставчик на сателитна телевизия в България Конкуренцията в предлагането на сателитна телевизия се засилва със стартирането на нов доставчик, neosat. От компанията обещават гъвкава политика спрямо срока за ползване на услугите и съдържанието на пакетите и високо качество. Потребителите няма да се ангажират със срочни договори и ще могат да прекратят услугата си когато пожелаят, без да дължат неустойки за това. Също така, ще имат повече свобода при избор на съдържание в тв пакетите, в които доставчикът ще предлага до над 210 канала, от които повече от половината в HD качество. Така neosat ще провокира потребителите и ще се конкурира със сателитните услугите на познатите до момента доставчици Булсатком, Виваком и А1.

Няколко са основните предимства на сателитната телевизия. Получавате тв сигнал там където другите нямат. Технологията осигурява покритие в малки населени места с лош обхват, отдалечени райони, вили в планината, къмпинги и други труднодостъпни места за кабелните оператори. Освен това, сателитната телевизия дава възможност да използвате услугата на различни места, в обхвата на сателита. Тази технология е идеално решение, когато искате да получите високо качество на ТВ сигнала, а във вашия район доставчиците предлагат телевизия по коаксиален кабел.