Без значение дали сменяш адреса си или просто не си доволен от настоящия си доставчик на интернет и телевизия, изборът на нов може да се окаже предизвикателство. Преди да започнеш да разпитваш съседи и приятели, ето нашите предложения за доставчици в гр. Пловдив.


Доставчици на интернет и телевизия в Пловдив


Без значение дали сменяш адреса си или просто не си доволен от настоящия си доставчик на интернет и телевизия, изборът на нов може да се окаже предизвикателство. Преди да започнеш да разпитваш съседи и приятели, ето нашите предложения за доставчици в гр. Пловдив. 

DCC

DDC е един от водещите доставчици на интернет и телевизия на територията на гр. Пловдив и областта. Доставчикът притежава и развива собствена оптична мрежа, с която гарантира качество и стабилност на услугите си. DCC предлага пакетни услуги за интернет и телевизия които включват скорост до 200Mbps, както и цифрова телевизия с над 200 канала. Цените на офертите им варират от 15 до 24 лв., а услугата им включва безплатна инсталация и 24-часова поддръжка. Клиентите могат да заявят и само една от услугите, като пакетите за телевизия включват безплатна АТВ, а вариантите за интернет са два – оптичен и кабелен. Всеки от тях предоставя реален статичен IP адрес. Сравни офертите на DCC и изберете за секунди най-добрата за теб.

N3

N3 е доставчик с дългогодишен опит в предлагането на услуги за интернет и телевизия на територията на г. Пловдив.  Услугите на доставчика са базирани на нови технологии и отлично поддържана инфраструктура. Офертите на N3 са в диапазона 23 – 35 лв., като можете да получите повече от 120 канала и до 200 Mbps интернет. Като допълнение за своите клиенти, N3 предлага безплатното приложение N3play. То предоставя възможност за гледане на 50 телевизионни канали на мобилни устройства.

Coolbox

Coolbox е високотехнологична телекомуникационна компания, която оперира в градовете София, Пловдив и Велико Търново. Те предоставят високоскоростен оптичен интернет. Скоростта му достига до 1 Gbps за домашни условия, цената на пакета е 25 лв. на месец, като допълнително предимство е безсрочният договор. В разширения пакет, освен интернет, са включени гигабитов Wi-Fi рутер, 150+ ТВ програми с включен HD пакет, както и 100 минути за разговори.

А1

A1 предоставя широка гама от телекомуникационни услуги и пълно покритие за Пловдив и областта. Можете да изберете сателитна или интерактивна телевизия ( A1 Xplore TV) за неповторимо изживяване и 4К качество, светкавичен интернет или пакетна услуга с много канали и скоростен интернет. Предлаганите от A1 пакетни услуги варират в диапазона 17 – 53 лв. Максималната интернет скорост е 200 Mbps, като в допълнение доставчикът предоставя достъп до повече от 210 канала, включително MaxSport 1, 2, 3 и 4, както и EDGE HD. А1 осигурява пълно покритие както на територията на град Пловдив, така и на околоните населени места. Сравни и избери за секунди оферта от А1.

Bulsatcom

Bulsatcom предлага високоскоростен оптичен интернет, в комбинация със сателитна телевизия.  Стартиращият пакет е на цена от 17,80 лв и включва 25 Mbps интернет, 100 телевизионни и 20 HD канала – икономично решение за всеки дом. За по-взискателни потребители, Булсатком предлага премиални пакети, достигащи до 200 Mbps интернет, 200 телевизионни и 60 HD канала, на цени от 44 лв. Оборудването за ползване на услугите се получава безплатно при подписване на срочен договор и се монтира от оператора след предварително направена уговорка. Виж офертите на доставчикът за град Пловдив и заяви за секунди.