Това е най-лесният начин да намерите топ оферта за интернет, телевизия и разговори, да откриете доставчиците с покритие на Вашия адрес, да сравните офертите на мобилните оператори и плановете им с телефон, както и да получите специална оферта.


Защо Operator.bg?Това е най-лесният начин да намерите топ оферта за интернет, телевизия и разговори, да откриете доставчиците с покритие на Вашия адрес, да сравните офертите на мобилните оператори и плановете им с телефон, както и да получите специална оферта. Ако не желаете да се редите на опашка, за да бъдете обслужен, не искате да въвеждате цифри в телефона си и да чакате свързване с оператор, нямате време да правите сравнителен анализ с офертите на доставчиците или просто търсите най-добрата оферта, то Оperator.bg със сигурност е Вашето решение.

КАК РАБОТИ?

Използвайте филтъра за въвеждане на локация в горната част на всяка страница и сравнете най-добрите оферти предлагани от доставчиците с покритие във Вашия район. Така лесно ще изберете най-подходящата услуга. Може да заявите всяка оферта с изпращане на заявка веднага, след което доставчикът ще се свърже с Вас. Заявката не е договор и не Ви обвързва, тя има за цел да покаже интереса Ви към определана услуга. В Operator.bg ще намерите и специални оферти, които можете да заявите само тук. Свържете се с нас на посочения телефон и нашите консултанти ще Ви помогнат в избора на доставчик и ще Ви насочат към най-подходящите оферти спрямо Вашите нужди, абсолютно безплатно.

КАКВИ УСЛУГИ МОЖЕТЕ ДА СРАВНИТЕ И ЗАЯВЯВАТЕ В OPERATOR.BG?

Оферти за Интернет (кабелен и 5G мобилен ), Оферти за телевизия (кабелна и сателитна), Пакети (Интернет и телевизия), абонаментни планове за разговори (мобилни и фиксирани), телефони. Сайтът показва резултатите в лесен за сравняване начин и ги подрежда по различни критерии: месечна такса, скорост на интернета, включен трафик на данни (за мобилен интернет), брой цифрови канали и брой HD канали ( за телевизия), включени безплатни минути, трафик на данни и цена на телефон (за абонаментните планове на мобилните оператори).

УСЛУГИ ЗА БИЗНЕСА

Ако търсите телекомуникациони решения за Вашия бизнес, изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас. В категория Бизнес интернет, можете да изпратите запитване към един или повече доставчици, които ще се свържат с Вас с индивидуална оферта.

ДОСТАВЧИЦИ И МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ

Наши партньори са едни от най-добрите доставчици на телекомуникационни услуги в България: мобилни оператори, национални, регионални и локални доставчици. A1, Булсатком, Комнет, Нетуоркс, Нетсърф, Нет1, DCC (ДС Корпорейшън), Евроком Царевец, Евронет, Скай Нет, TCV и др.

ДРУГИ ПОЛЕЗНИ ФУНКЦИИ В OPERATOR.BG

1. Известяване за изтичащ договор: безплатно известяване един месец преди да Ви изтече договорът с доставчик.
2. Speed Test: измерете интернет скоростта, която използвате в момента.
3. Намерете доставчик на телевизия по търсения от Вас ТВ канал.
4. Калкулатор за мобилен интернет: имерете какво е Вашето потребление на мобилен интернет.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА ИНФОРМИРАН ИЗБОР

Направете своя информиран избор и прочетете полезните съвети преди да изберете доставчик или услуга за телекомуникация. Тук ще откриете полезна информация за това как да изберете доставчик на интернет или абонаментен план за разговори и много други.