Ако търсите телевизия със спортен пакет, Operator.bg е най-лесният начин да сравните офертите за телевизия с Diema Extra, както и други спортни канали и да се подготвите за HD изживявания Евро 2016.


Всички оферти за телевизия със спортен пакет Diema Extra


Ако търсите телевизия със спортен пакет, Operator.bg е най-лесният начин да сравните офертите за телевизия с Diema Extra, както и други спортни канали и да се подготвите за HD изживявания Евро 2016

DIEMA ЕКСТРА: ФУТБОЛНИТЕ ПЪРВЕНСТВА ВЕЧЕ СА ПРЕД ТЕБ

Несъмнено в този пакет са задължителните за всеки футболен фен - мачове, анализи и коментари, обзори, дискусии от спорните студиа... мачове от българската „А” професионална футболна група, атрактивните двубои от Английската Висша Лига, горещите турнири за Купата на Лигата на Англия и Купата на Футболната Асоциация, непридвидимите сблъсъци от Лига 1 и Купата на Лигата на Франция, както и европейските квалификации за Световното първенство през 2018. Посрещнете горещото футболно лято и изберете оферта за телевизия със спортен пакет Diema Extra, за да бъдете свидетел на – Европейското първенство по футбол УЕФА ЕВРО 2016 във Франция. Гледайте всеки мач и спортно предаване в HD качество. Тук в Operator.bg, можете лесно да сравните офертите за телевизия с включен Диема Екстра пакет или да сравните всички оферти за телевизия и да добавите спортен пакет. Изпратете заявка и доставчикът ще се свърже с Вас или се обадете на посочения телефон за връзка, и наш консултант ще Ви помогне в избора на най-подходящ план за телевизия.

КАКВО ОЩЕ ПРЕДЛАГА ПАКЕТЪТ?

Diema Extra ще задоволи предпочитанията Ви ако сте фен и на други спортове.

1. Формула 1 - насладете се на престижната автомобилна надпревара. Спортният пакет ще Ви направи свидетел на състезателните уикенди: от тренировките, през квалификацията, до края на състезанието.

2. Баскетбол – мачове от Националната Баскетболна Асоциация, както и Европейски срещи от Испанската Лига Ендеса, където Александър Везенков се е устремил към висините с фланелката на Барселона.

3. Бокс - изживейте професионалните боксови галавечери с участието на Кубрат Пулев, както и вълнуващите събития от боксовите зали в Германия, Великобритания и Дания.

СПОРТНИ КАНАЛИ В ПАКЕТА DIEMA EXTRA

Diema Sport HD Ви предлага най-гледаните:

1. Футболни първенства - „А” професионална футболна група и директното излъчване на съботните мачове, вълнуващите неделни дербита от Английската Висша Лига и турнирите на Острова, както и някои от най-важните мачове от френската Лига 1.

2. Боксови мачове от Германия и Великобритания

3. Баскетболни зрелища от Националната Баскетболна Асоциация и

Диема Спорт 2 HD предлага пълен фокус около мачовете на Английската Висша Лига. Гледайте на живо в съботните дни неустоими футболни маратони с три последователни мача. Неделните двубои от „А” професионална футболна група предлагат допълнителна доза емоция, френският футбол също е налице. Към това се включва и кулминацията в надпреварите във Формула 1. Неделите са гарантирано популярни и с директното излъчване на мачовете от Испанската баскетболна лига.

Trace Sport Stars предлага любопитни новини за спортисти. Каналът ще Ви информира за най-горещите и интересни лайфстайл новини от света на спорта, любопитни новини от светския живот на спортистите - класации, любовни афери, хобита и всичко, което любознателните фенове искат да знаят за своите герои.

HD КАНАЛИ ЗА НЕЗАБРАВИМО СПОРТНО ИЗЖИВЯВАНЕ

Operator.bg е най-лесния начин да намерите най-подходящата оферта и да се подготвите за ЕВРО 2016. Изберете оферта за телевизия, изпратете заявка и доставчикът ще се свърже с Вас.

A1 -сравнете всички оферти за телевизия

NetWorx - сравнете всички оферти за телевизия

ComNet - сравнете всички оферти за телевизия

Net Surf - сравнете всички оферти за телевизия

Net1 - сравнете всички оферти за телевизия

Евроком Царевец - сравнете всички оферти за телевизия

EvroNet - сравнете всички оферти за телевизия

TCV - сравнете всички оферти за интернет и телевизия

DCC - сравнете всички оферти за телевизия

ZOOM - сравнете всички оферти за телевизия