Чрез мобилно приложение се радваме на любимите канали


Вече гледаме телевизия Булсатком навсякъде

Публикувана на:

Вече гледаме телевизия Булсатком навсякъде

Чудесна новина за абонатите на Булсатком, които често пътуват или предпочитат да ползват смартфона си за множество дейности. Можем да гледаме телевизия от различни географски точки чрез устройства с достъп до интернет. Това се случва с разработване на приложението Bulsatcom TV, което се предлага свободно за изтегляне.

Какво трябва да направим?

За да гледате телевизия Булсатком навсякъде, е нужно да си направите регистрация в сайта на компанията, след което да изтеглите приложението от Google Play за Андроид. Използвайте данните от профила си, за да имате достъп до най-предпочитаните канали. Чрез новото приложение, разработено за абонатите на телевизия Булсатком, хората вече няма да са принудени да бъдат вкъщи, за да се наслаждават на любимите канали и предавания. Можете да гледате, когато пътувате, по време на командировка или екскурзия. През смартфон, таблет или друго устройство – телевизия Булсатком е винаги с Вас, ако изтеглите приложението.

То може да се използва в целия свят, като само в някои локации е възможно да има частични смущения или отделни недостъпни канали.

До кои канали има достъп?

С приложението за мобилни устройства на телевизия Булсатком може да гледате всички чужди и български канали. Музикални, филмови, детски, новинарски, спортни, изберете тези, които Ви трябват или според настроението Ви всеки ден. С мобилното приложение на телевизия Булсатком имате достъп желаните канали 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Удобството, което заслужавате! Съвременният начин на живот предполага лесен достъп до любимите услуги, както и употреба на смартфон за множество дейности.

Ако имате нужда от оферти за абонаментен план към телевизия Булсатком , вижте нашите оферти или се обадете на тел: 0889 79 79 94.