Най-изгодните оферти на мобилните оператори са за телефон с план за разговори. Но преди да направите своя избор е добре да се запознаете с някои неща.


Телефон с план за разговори


 

Най-изгодните оферти на мобилните оператори са за телефон с план за разговори. Но преди да направите своя избор е добре да се запознаете с някои неща.

 

телефон с план за разговори

Месечна такса. Какво означава това?

Ако изберете телефон с план за разговори ще се наложи да подпишете срочен договор, който ще Ви обвърже с доставчика за определен период от време. Това означава, че всеки месец, до изтичане на договора, ще заплащате фиксираната такса, размерът, на която е определен за плана. Също така ако надвишите фиксираните в договора услуги, и например изговорите повече от включените минути или изпратите съобщения над определените безплатни, ще трябва да заплатите за това в допълнение към месечната такса.

Предимствата и недостатъците при сключването на Договор за план за разговори с телефон

Ако вземете телефон с план за разговори , това ще Ви осигури най-добрата стойност за това, което ще получите - устройство, включени безплатни минути, мобилен интернет, безплатни съобщения. С такъв план можете да избирате сред много модели телефони, които ще са с намалена стойност или ще са безплатно включени в плана. Въпреки това, Вашите плащания ще са фиксирани за по-дълъг период от време. В момента повечето оферти за телефон,с план за разговори, са за срок от 24 месеца. През това време, ако Вашето потребление се промени и имате нужда от друг план, ще трява да изчакате да изтече срокът на договора и така да сключите нов. Това не важи, ако желаете да платите неустойка спрямо условията на договора или да преминете на по-висока месечна тарифа.

Покритие на мобилните оператори

Макар и рядко, но в България съществуват места, където някои оператори губят обхват. Ако случайно попадате в такава зона, то за Вас е по-важно да имате покритие и да можете да използвате услугата качествено, отколкото да сключите договор за най-добрата оферта. Съветваме Ви да проверите покритието на мобилните оператори, ако имате съмнения за обхвата във Вашия район. Сравнете плановете за разговори на мобилните оператори и офертите им за телефон с план. В operator.bg ще откриете оферти на Mtel, Vivacom, Telenor и MAX. Свържете се с нас на телефон 088 9797994 или изпратете запитване онлайн и ще получите безплатна консултация.