Намирането на подходящ доставчик на телевизия и интернет често е досадна и времеемка задача. Затова съставихме списък с най-надеждните доставчици на услуги за района на град Пазарджик.


Доставчици на интернет и телевизия в Пазарджик


Намирането на подходящ доставчик на телевизия и интернет често е досадна и времеемка задача. Затова съставихме списък с най-надеждните доставчици на услуги за района на град Пазарджик.

Телекабел

Телекабел е друг вариант за доставчик в гр. Пазарджик, който гарантира оптимално висока скорост и качество на връзката. Необходимото оборудване се предоставя безплатно, а пакетите, включващи интернет и телевизия са на цени от 30 до 37 лв. С най-високия пакет ще получиш 200 програми и 100 Mbps интернет. Ползвайки техните услуги, можеш да се възползваш от специалното предложение PlayTV, с което можеш да избираш какво да гледаш от каталога с тематично подредени канали, да получаваш известия от любими предавания, както и да връщаш назад до 168 часа. Сравни офертите за интернет и телевизия, както и промоциите от доставчика.


iConnect

I’Connect предоставя високоскоростен оптичен интернет и интерактивна IP телевизия на територията на Пазарджик и областта. Доставчикът поддържа мрежа от типа PON (Passive Optical Network) и доставя услугите си посредством собствена оптична мрежа, с която гарантира качеството на абонатите си. Офертите на доставчика за интернет и телевизия варират от 22 до 27 лв. месечно, според пакета и срока на договор. Максималната скорост на интернет услугата достига до 200 Mbps., като в пакетите са включени над 140 канала.  Срещу допълнително заплащане можеш да получиш различни пакети като спортни, филмови канали, руски и турски канали, диема екстра както и услугата Smart-UP TV. Сравни офертите за интернет и телевизия  iConnect и заяви желаната от теб услуга.

А1

А1 е един от най-големите оператори в България, който освен мобилни услуги, предоставя и фиксиран и мобилен интернет, както и интерактивна или сателитна телевизия. Покритието на доставчикът се покрива 99% от територията на страната, включително Пазарджик и областта.  Насладете се на телевизия с ново измерение и заявете пакет с А1 Xplore TV, или заявете скоростен интернет и сърфирайте без ограничения. Избирайки услуга на А1, можете да се възползвате от експресна инсталация до 24 часа след подаване на заявка. Услугите на А1 покриват всички изисквания на потребителите, като цените  варират от 17 до 53 лв. на месец в зависимост от избраната оферта. Средният пакет от услуги предлага повече от 155 телевизионни, 20 HD канала, 75 Mbps интернет, както и каналите MAX SPORT 1, 2, 3, 4 и EDGE в HD формат на цена от 31 лв. на месец. Сравни офертите на А1 за интернет и телевизия и заявете за секунди.Булсатком

Булсатком покрива района на Пазарджик  и предоставя услуги за сателитна телевизия с голям избор на канали и високоскоростен интернет. Абонаментите започват от 18 лв на месец и достигат до 44 лв. за пълния пакет услуги. Оборудването, както и монтажа са безплатни и се предоставят от доставчика. Единственото условие е антената да се монтира на открито място с южно или източно изложение или на покрива на сградата. Сравни офертите за интернет и сателитна телевизия от Булсатком и заявете за секунди.