Удоволствието от добрата картина вече е постижимо, където и да се намираме. В планина, малко селище, места без добро окабеляване – с качествената сателитна телевизия можем да гледаме любимите си канали и да слушаме радио.


Предимставата да имаш сателитна телевизияКога чинията е най-доброто решение?


Удоволствието от добрата картина вече е постижимо, където и да се намираме. В планина, малко селище, места без добро окабеляване – с качествената сателитна телевизия можем да гледаме любимите си канали и да слушаме радио. Защо да изберем такъв вариант за абонамент? Предимствата да имаш сателитна телевизия пред кабелната такава могат да се обобщят в няколко точки.

1. ДОСТЪПНОСТ

Някои места са трудни за окабеляване – селища, разположени на възвишения, труднодостъпни местности, хижи в планини и др. Чрез качествената сателитна телевизия подобни „препятствия“ се неутрализират. С добро оборудване – чиния и цифров приемник, настроени от професионалист, хората могат да се наслаждават на страхотна картина и множество канали. Същевременно изборът на сателитна телевизия не е разумен само за потребители в отдалечени локации, но и за всички, които живеят в голям град и просто искат качествена услуга. Големите доставчици предлагат много изгодни пакети за сателитна телевизия, някои от които включват и HD канали.

2. КАЧЕСТВО НА КАРТИНАТА

Картината, която цифровата сателитна телевизия предлага, може да бъде по-добра от тази, която получавате, когато имате кабелна телевизия. Причината е начинът, по който информацията достига до Вас. Чрез чинията и приемника „пътят“ на картината е много по-кратък и не преминава през „препятствия“, които са характерни за услугите с кабел.

3. УСТОЙЧИВОСТ

Проблеми с гледането на сателитна телевизия са възможни, но се случват доста по-рядко. Силната буря, снеговалежите или пoройният дъжд могат да попречат на картината Ви, но технически неизправности, които се случват при IPTV, кабелната телевизия и интернета, са спестени. Освен това, когато плащате за сателитна телевизия, е възможно да получите много повече от това, което сте очаквали. Може да прихванете доста чужди канали, които да гледате заедно с тези от пакета Ви.

Като всяка услуга, ползването на сателитна телевизия има и негативни страни. Като такива можем да посочим нуждата от оборудване и понякога трудоемкият монтаж, както и нуждата да плащаме допълнително, ако искаме да ползваме услугата на още телевизори.

ДОСТАВЧИЦИТЕ НА САТЕЛИТНА ТЕЛЕВИЗИЯ

Към настоящия момент има три фирми, между които можете да избирате, ако сте решили да ползвате сателитна телевизия. Разгледайте подробно офертите им и се спрете на тази, която е най-изгодна спрямо личните Ви нужди и бюджета, който сте определили.

Булсатком – предлагат изгодни оферти за сателитна телевизия, като може да избирате пакети с различен брой канали – от 53 до 100 + включени няколко, които са HD. Договорите се подписват за година, година и половина или две.

A1 – предоставят избор между различни абонаментни планове за сателитна телевизия. Можете да избирате икономичен вариант с 60 канала или 120 + HBO и (или) HD програми. Договорите, които се подписват, са за една или две години.

Виваком – големият телеком също предлага различни планове за сателитна телевизия . Можете да плащате за нея индивидуално или да комбинирате с друга услуга.

Доставчиците предлагат добри оферти както за кабелна, така и за сателитна телевизия. Разгледайте ги и изберете най-доброто за Вашите нужди, локация и бюджет. Ако живеете в район с лош сигнал или в трудно за окабеляване жилище, може би сателитната телевизия е най-добрият избор за Вас.