Без значение дали сме на почивка, сред природата или пътуваме по работа, често имаме необходимост да ползваме интернет за комуникация, информация или развлечение.


5 изгодни оферти за мобилен интернет


По-голяма скорост или повече трафик на данни?

Без значение дали сме на почивка, сред природата или пътуваме по работа, често имаме необходимост да ползваме интернет за комуникация, информация или развлечение. Именно затова мобилният интернет се радва на голяма популярност и операторите предлагат все по-добри условия за тази услуга. Вижте кои са 5 от най-изгодните оферти за мобилен интернет към настоящия момент.

1. MТЕЛ СЪРФ XS – НАЙ-НИСКАТА ЦЕНА

Ако изберете тази план за мобилен интернет, трябва да подпишете договор с оператора за 2 години (24 месеца). Мобилният интернет ще е със скорост 100 Mbps, а месечната Ви тарифа ще е 6,90 лв. Обърнете внимание, че с тази услуга ще можете да ползвате 700 MB на висока скорост, а след това тя ще падне до 64 Kbps.

2. MТЕЛ СЪРФ S - ИЗГОДНО И УДОБНО

За хората, които изпращат и получават повече данни, когато пътуват, този план за мобилен интернет ще е по-разумен. Mtel Surf S е с месечна такса 9,90 лв. при подписване на нов абонамент за 2 години. Тук скоростта отново е 100 Mbps, но имате цели 6000 MB за сърфиране, като скоростта ще падне до 64 Kbps, когато преминете лимита.

3. МТЕЛ СЪРФ M – ЗА НАЙ-АКТИВНИТЕ ОНЛАЙН ПОТРЕБИТЕЛИ

Ако държите на високата скорост и възможността да се възползвате от повече трафик на мобилни данни, значи този план за мобилен 4G интернет е за Вас. Отново изисква подписване на нов договор в срок от 2 години, а месечната такса е 14,90 лв. Скоростта е изключително бърза – 130 Mbps, което е особено удобно за тези, които ползват мобилния интернет за работа и имат нужда от надеждна услуга. Избирайки този план, Вие ще получите 9000 MB за сърфиране, което е перфектно решение за хората, които обичат да гледат видео клипове, да споделят активно съдържание или да теглят файлове.

4. MAX EASY 10 – ЗА ПОВЕЧЕ ТРАФИК НА ДАННИ

Макс телеком предлага 10 GB или 10 000 MB за сърфиране от мобилни устройства, които получаваме за 14,90 лв. на месец. Услугата се предлага със СИМ карта и се осъществява след сключване на договор за 2 години. Скоростта на сърфиране до достигане на лимита от мобилните данни по договор е 75 Mbps, а след това – 256/128 Kbps. Предлага се на местата, където Макс има 4G покритие. Месечната такса е същата, която Mtel Surf M предлага, но тук предимството е повечето трафик, който получаваме, както и фактът, че след достигането на лимита, скоростта не пада до 64Kbps, а до 128, което улеснява онлайн престоя ни в мрежата.

5. MAX UNLIMITED + 10 – УСТРОЙСТВО + СИМ КАРТА

Този план за мобилен интернет изисква най-висока месечна такса – 18,90 лв., но освен стандартна СИМ карта, предоставя за ползване 4G LTE устройство, което можем да носим със себе си или да даваме на свои познати при нужда. Скоростта, на която ще се наслаждаваме, е 75/25 Mbps, а след изчерпване на включения трафик от данни – 10 000 MB, ще падне до 256/128 Kbps. За ползване на тази услуга при посочените условия, е нужно да подпишете договор с Макс телеком за 2 години.

Не забравяйте, че лесно можете да ползвате Вашия мобилен интернет като рутер и чрез включване на HotSpot да разрешите сърфирането през лаптоп или таблет.

За да изберете най-добрия мобилен интернет за Вас, трябва внимателно да обмислите параметрите на Вашето месечно потребление – трафик на данни и скорост. Финансовата част също не е за пренебрегване, защото операторите предлагат обвързване за 2 години. Можете да ползвате нашия калкулатор за мобилен интернет, за да се ориентирате какъв трафик на данни Ви е нужен. Вижте всички оферти за мобилен интернет, които операторите предлагат, а ако имате нужда от помощ или желаете да направите заявка за услуга, обадете се на тел: 0889 797 994.