С пейзаж от успоредни булеварди Стара Загора неслучайно се нарича „градът на правите улици“ – лесно се ориентирате и намирате това, което търсите.


Страхотни оферти за интернет в Стара Загора


Страхотни оферти за интернет в Стара Загора
На кой доставчик да се спрем?


С пейзаж от успоредни булеварди Стара Загора неслучайно се нарича „градът на правите улици“ – лесно се ориентирате и намирате това, което търсите. Ние пък ще Ви помогнем да не се изгубите в търсене на перфектната оферта за интернет! Ако отскоро живеете в града или просто искате да сравните предложенията на различните оператори, вижте кои са някои от топ офертите на доставчиците на интернет в Стара Загора!

ОТКРИЙТЕ ПЕРФЕКТНИЯ ЗА ВАС ПЛАН

През лятото температурите в града са горещи, а такива са и офертите за интернет в Стара Загора. Месечните такси на blizoo стартират от 9.99лв., а освен това операторът предлага страхотни студентски пакети с преференциални цени и едногодишен договор. Mtel също разполага с изгодни предложения, които започват от 11.99 лв.на месец, Местният доставчик Тракия Кабел има широк спектър от интернет услуги със скорост, варираща от 20 до 200 MBPS на конкурентни цени от 8,90 до 29,90 на месец. Още добри предложения за интернет в Стара Загора ще намерите и от оператора bulsatcom, предлагащ изгодни премиум пакети и Max план от 100 MBPS.

ЗЕЛЕНИЯТ ГРАД, КЪДЕТО ОФЕРТИТЕ РАСТАТ „ПО ДЪРВЕТАТА“

С много приятни паркове и зеленина, Стара Загора е известна още като ”градът на липите“ – но освен безплатния wifi в парковете, тук ще намерите и разнообразни предложения за интернет вкъщи или на работното място. Ако се интересувате от по-дългосрочен договор, пакетите Mtel Net включват 24-месечни договори с включен рутер за ползване, а местният оператор Home Net осигурява надежден интернет в Стара Загора и селата от района, където доставчикът предлага безжично AirMax свързване.

ПОВЕЧЕ ОТ КАБЕЛЕН ИНТЕРНЕТ

За високоскоростен оптичен интернет в Стара Загора може да се ориентирате към blizoo и Тракия Кабел, чиито пакети са подходящи както за домашно ползване, така и за бизнес сферата. За още супер оферти за сателитен, оптичен и 4G интернет, може да се обърнете и към Vivacom.

Използвайте сайта на Operator.bg, за да сравните предложенията на доставчиците и бързо и лесно да поръчате най-подходящия за Вас план. За още информация или заявка по телефона се свържете с нас на 0889 79 79 94.