Иновативен, забележителен, атрактивен - новият Iphone 8 ще бъде презентиран съвсем скоро.


Броени дни до новия Iphone 8 Броени дни до новия Iphone 8

Публикувана на:

Броени дни до новия Iphone 8 Броени дни до новия Iphone 8

Почитателите на модерните технологии може да отдъхнат, чакането почти приключи! Официално е обявено, че на 12 септември ще се представи новият Iphone 8! Очаква се екранът му да е с големина около 14.7 см, което ще го направи най-големият смартфон, произвеждан от компанията. Ще се наслаждаваме на прекрасен дизайн, като екранът ще заема цялата предна част на панела. Почти е сигурно, че ще зареждаме Iphone 8 безжично, а смартфонът ще разполага с множество модерни функции.

Параметри и цена

Дългоочакваният Iphone 8 ще е с прекрасен OLED дисплей, операционна система iOS 11 с подобрения в Siri, както и повече стъкло в структурата на прецизно замисления дизайн. Добре познатият ни бутон Home поне визуално остава в историята, като функцията му ще се „вгради“ в самия дисплей. Много интересна и нова опция ще е разпознаване на лицето – така телефонът ще може да се отключва, когато „види“ собственика си! Говори се, че ще може да идентифицира обекти, към които е насочен. Iphone 8 ще струва около 1000 долара, което за българския потребител е доста над средната цена за смартфон. Интерес към новия смартфон отдавна има, така че вероятно доста потребители ще се сдобият с иновативния модел. Iphone 8 ще се предлага в няколко цвята – черен, сребрист, златист, розово-златист и червен. Така всеки клиент ще може да избере телефона, който най-много се доближава до нуждите и вкуса му. Освен това камерата на Iphone 8 ще е умна – спрямо обекта и средата, ще предлага най-добрите настройки за направата на качествени изображения. Ще има специални функции за снимки на бебета, фойерверки, сцена, природа и др. Освен добрия дизайн, отличните параметри и стилната визия, Iphone 8 впечатлява с нововъведенията си, които навярно ще са особено интересни и полезни за потребителите.

На 12 септември, заедно с представянето на Iphone 8, Apple най-вероятно ще презентира и подобрените варианти на Iphone 7.

Обичате да сте винаги онлайн и търсите най-добрите оферти за мобилен интернет? Ползвайте operator.bg, за да спестите време и усилия. Можете и да заявите абонаментни планове със Samsung и други телефони или да разгледате предложенията на различнтие доставчици.