Безкрайни екрани, удивителни камери, интересен дизайн и страхотни параметри – тази година определено предложи на потребители доста варианти за добри смартфони.


Кои са 5-те най-добри смартфона за 2017?

Публикувана на:

Кои са 5-те най-добри смартфона за 2017?

Безкрайни екрани, удивителни камери, интересен дизайн и страхотни параметри – тази година определено предложи на потребители доста варианти за добри смартфони. Конкуренцията е по-голяма от всякога, като големите компании се стремят да разширят хоризонта си и да предложат подобрени устройства на хората. Вижте кои са 5-те най-добри смартфона за 2017 и преценете кой е личният Ви фаворит. Информацията е от сайта на techradar и се базира на тестове и анализ на всички нови смартфони на пазара, излезли през последните месеци.

1. Samsung Galaxy S8

Без съмнение един от 5-те най-добри смартфона за 2017! Покорява с отлична камера и супер дисплей, а дизайнът печели симпатиите на почти всички потребители. В комбинация с приемливата цена (по-ниска от тази на основния конкурент Iphone X), определено Samsung Galaxy S8 се нарежда заслужено на челното място в класацията за 5-те най-добри смартфона за 2017г.

2. Samsung Galaxy S8 Plus

Продължаваме със Samsung, чиито два продукта заслужено се нареждат сред 5-те най-добри смартфона за 2017г. На пръв поглед няма огромна разлика между Samsung Galaxy S8 и Samsung Galaxy S8 Plus, като очевидно вторият е с по-голям дисплей – 6.2 инча. И двата модела се предлагат в различни цветове, между които може да избирате. Закономерно Samsung Galaxy S8 Plus е на по-висока цена от своя предшественик.

3. Google Pixel 2

Хубави снимки, нормален размер телефон, който ще се хареса на тези, които търсят различното. Google Pixel 2 е един от 5-те най-добри смартфона за 2017г., най-вече заради камерата си. Със своя 5-инчов дисплей е отлично решение за тези, които не желаят да оперират с големи телефони. Водоустойчив е, така че не се притеснявайте, ако го изпуснете във вода или се намокри поради друга причина.

4. Iphone X

Дали е ябълката на раздора в някои домакинства или разкошна вещ, която ви служи за редица важни дейности, преценете сами! Несъмнено Iphone X е един от 5-те най-добри смартфона за 2017г. Някои дори го поставят на челна позиция заради превъзходния дизайн, камерата и ...всичко останало. Твърде високата цена за този клас телефони го прави по-малко достъпен, което е може би единственият минус на смартфона.

5. Huawei Mate 10 Pro

Още един интересен пример се открива сред 5-те най-добри смартфона за 2017г. Huawei Mate 10 Pro е със страхотни параметри, предна камера 8 MP, а задна – 12 и 20 MP. Може да направи дори по-добри снимки от Iphone X, ако попадне в умели ръце. Най-голямото предимство на модела обаче е добрата му батерия. Можете спокойно да изкарате 1 ден, без да зареждате, а ако изключвате устройството през нощта – ще го ползвате и 2 дни.

Може да срещнете 5-те най-добри смартфона за 2017г., подредени по различен начин. Все пак подобни класификации винаги са субективни, а и всеки има различни потребности и навици.

Ако търсите смартфони на изплащане с абонаментен план, разгледайте сайта ни или се обадете на тел. 088 9797994.