Каква изненада готви компанията на запалянковците?


Телекомът гради концепция за три телевизии

Публикувана на:

Телекомът гради концепция за три телевизии

Скоро феновете на спорта ще ликуват. Една от най-големите компании в сферата на телекомуникациите – Мтел, влиза в света на медиите. Три спортни канала ще ни позволят да следим най-актуалните събития в български и световен мащаб. Първенец ще бъде телевизия Mtel Sport 1, която ще види бял свят още през 14 януари, а другите два канала – EDGEsport и Mtel Sport 2 ще се излъчват от 1 март. До 31.03.2017г. ще бъдат със свободен достъп за абонатите на „Мобилтел“.

Коментарно студио, разнообразни спортове и елитни турнири

За радост на всички българи, които са заинтригувани, спортните канали ще излъчват на родния ни език. Чрез тях ще се наслаждаваме на множество спортове, като компанията притежава правата за излъчване на руското, холандското и китайското първенство. Тенисът заема значима част в програмата на спортната телевизия Mtel Sport 1, а Мтел планира да излъчи всички турнири от серията „Мастърс“, както и категория АРТ 500. До този момент правата за излъчване на тези състезания бяха в ръцете на „Булсатком“. В новия спортен канал Mtel Sport 1 ще има и интересни коментарни студия.

Колко ще струва спортното удоволствие?

Достъп до новия спортен канал засега ще имат единствено клиентите на оператора, като Mtel Sport 1 ще се предлага на цена от 1.99 лв. (за месец) при абонамент за две години на ТВ потребителите от телекома и от blizoo . Ако нямате абонамент, цената ще бъде 3.99 лв. всеки месец. Желаещите да ползват пакета от трите спортни канала, ще плащат 2.99 лв. на месец при двегодишен абонамент и 5.99 лв. - без наличие на такъв. Хората, които ползват услугата Mtel NOW (за 10 лв на месец), могат да получат безплатен достъп.

Спортните канали на „Мобилтел“ ще окажат мощно влияние върху конкуренцията, но и ще дадат възможност на потребителите да избират най-доброто за индивидуалните им нужди и интереси сред предложените варианти. Вече е лесно да откриете най-добрите оферти