Със смартфона или таблета можем да се забавляваме, където и да сме


NET 1 вече предлага и мобилна телевизия

Публикувана на:

NET 1 вече предлага и мобилна телевизия

Любимите ни предавания и филми вече са достъпни и за смартфоните. NET 1 представя на своите настоящи и бъдещи клиенти новата си услуга Pocket TV. Благодарение на нея можем да гледаме предпочитаните канали, когато сме в движение. Интересът към мобилна телевизия непрекъснато расте, затова NET 1 предоставя атрактивна възможност за своите клиенти. От таблет или смартфон, в реално време и изключително лесно, можем да се наслаждаваме на предаванията, които обичаме. Какви са условията, за да се сдобиете с мобилна телевизия? Разберете по-долу.

Кой може да се възползва от услугата

Pocket TV е мобилна телевизия, която се предлага безплатно за всички нови или настоящи клиенти на NET 1, които подписват нов договор с услуга, включваща джобната телевизия. За да се възползват от възможността, трябва да изтеглят приложението, което е разработено за Android и iOS. То има изключително приятен и лесен за боравене интерфейс. Услугата се предлага безплатно и за нови клиенти на NET 1.

Избор на канали и допълнителни удобства

Мобилната телевизия предлага достъп до над 40 канала и някои от най-популярните български радиа. Има възможност и за пауза, както и бързо превключване на друг канал с приплъзване. Още една интересна и полезна опция е нотификацията. Чрез нея можем да получаваме напомняне за съдържание, което искаме да изгледаме в конкретен час. За да гледате мобилна телевизия от приложението Pocket TV, трябва да разполагате с интернет връзка (може и Wi-Fi), както и код за услугата. Някои от каналите се записват и можете да върнете до 24 часа назад, за да наваксате с това, което сте пропуснали. Мобилната телевизия за смартфон или таблет е лесен начин да се информирате и забавлявате, дори когато сте в движение. Динамичният начин на живот предполага все повече възможности пред потребителя, улеснявайки го в ежедневните му дейности.

Искате ли да следите любимите си канали, където и да сте? Operator.bg е мястото, където можете да откриете ексклузивни оферти от NET 1. Ако желаете да заявите услуга, използвайте сайта ни или се обадете на тел: 088 9797994.