Operator.bg e най-лесният начин да откриете доставчик на бизнес интернет или телекомуникционни услуги за офиса.


Как избирате доставчик на бизнес интернет?


 

Operator.bg e най-лесният начин да откриете доставчик на бизнес интернет или телекомуникционни услуги за офиса.

 

бизнес интернет

Без да се налага да обикаляте всички офиси и да звъните на различните кол центрове, губейки време в трудно съпоставяне на оферти, вече можете да направите всичко това бързо и лесно в Operator.bg.

 

Сайтът обединява на едно място офертите на едни от най-добрите доставчици и сравнява за секунди техните предложения. Той предлага бърз достъп до услуги и доставчици и Ви спестява време в търсене на подходяща оферта или телекомуникационни решения за Вашата дейност. В Operator.bg доставчиците предлагат топ промоции и ексклузивни оферти, които можете да заявите само в сайта.

В случай че търсите от стандартна услуга за офиса (интернет или пакет интернет и разговори), посредством търсачката в сайта, ще откриете доставчиците, които покриват Вашия адрес, както и ще сравните предлаганите от тях услуги. Можете да заявите он-лайн или по телефон и доставчикът ще се свърже с Вас.

В случай че търсите услуга от конкретен интернет - доставчик, лесно можете да разгледате всички негови предложения, чрез бутона ”Доставчици”. В Operator.bg ще откриете различни услуги предлагани от национални, регионали и местни доставчици в България.

Ако имате нужда от индивидуално решение или специфична телекомуникационна услуга, използвайте бутона бизнес интернет. Вижте лесно кои доставчици имат покритие и чрез функцията “искам оферта”, избраните от вас доставчици ще се свържат с Вас. За допълнителна информация използвайте формата за запитване или посочените телефони за контакт.

Също така можете да изпратите запитване във формата за контакти с точен адрес и описание на търсената от Вас услуга. Бързо ще получите обратна връзка и различни предложения от доставчици с покритие на Вашия адрес.

В сайта ще откриете доставчици, които предлагат широка гама от услуги за Вашия бизнес: гарантиран интернет достъп , гарантирани скорости, статичен IP адрес, мобилен 4G интернет, бизнес интернет свързаност през MAN, бизнес интернет свързаност през PON, безжичен интернет, номер за безплатен достъп, единен номер и пакетни услуги.

Вече изборът на доствчик на телекомуникационни услуги за вашия бизнес е бърз и лесен.