Научете кои са 4-те най-важни неща, които трябва да напавите преди да изберете своя абонаментен план за разговори.


Как да изберем най-добър план за разговори?


Научете кои са 4-те най-важни неща, които трябва да направите преди да изберете своя абонаментен план за разговори

 

мобилен оператор

Комуникационните услуги са неизбежна част от ежедневието ни, а разходите за тях са постоянни. Поради тази причина трябва да обръщаме повече внимание при избора си на абонаментен план. Ето няколко съвета, които ще Ви бъдат полезни и могат да оптимизират разходите Ви.

1. Проверете Вашето потребление

Направете бърза справка при мобилният си оператор на използваните от Вас услуги. Запишете средните стойности на: минутите които изговаряте към мрежата на оператора и към други мрежи; броя изпратени съобщения, както и интернет трафика. Така в зависимост от Вашите нужди, лесно можете да определите бъдещото си потребление. Това е най-важното нещо, което трябва да знаете преди да започнете да търсите своя план.

2.Търсете Вашия план по потребление, а не по месечна такса

Намерете бързо онлайн, този план, който отговаря на Вашето потребление, а не Вашата месечна такса – тя е прозиводна на потреблението.

3. Сравнявайте правилно

Сравнете официалните предложения на мобилните оператори онлайн. Ако получите индивидуално предложение по телефона или от служител в офис, го запишете и поискайте изготвяне на индивидуална оферта и от другите мобилни оператори. Запомнете, че когато служител ви предложи специална оферта не трябва да я сравнявайте с официалните планове на конкурентите, а с техните специални предложения към Вас. Така ще разберете доколко отправеното към Вас предложение е специално.

4. Помислете по-добре, преди да подпишете дългосрочни договори за динамично развиващи се услуги

Конкуренцията и Динамиката в развитието на телекомуникационните услуги са достатъчна причина, за да не се обвързвате дългосрочно, въпреки по изгодните условия към момента. Твърде вероятно е след една година услугите които получавате да не са най-изгодните за Вас.