Изненадваме се, когато установим, че и бебетата имат интерес към смартфоните ни и пренебрегват играчките. Във време на технологичен подем децата ни все по-рано започват да боравят с технологиите.


Избор на мобилен план за деца


Тарифни планове за разговори, подходящи за малчуганите

Изненадваме се, когато установим, че и бебетата имат интерес към смартфоните ни и пренебрегват играчките. Във време на технологичен подем децата ни все по-рано започват да боравят с технологиите. Заети сте, но държите да комуникирате редовно с Вашите малчугани? Навярно те вече имат телефони, време е да им изберете тарифен план за разговори. Мобилните оператори предлагат изгодни варианти за предплатени услуги или абонаментен план с ниски такси. Ето някои предложния:

1. ПРЕДПЛАТЕН ПАКЕТ ЗА РАЗГОВОРИ ОТ А1 "КОМФОT МАКС"

Предплатените пакети, като цяло са добър избор за начало, поради гъвкавостта при добавянето на услугите, както и поради ограниченията, които като стъпка първа в употребата на телефон от дете, могат да действат възпитателно, въпрос на подход. Предплатен пакет "Комфорт Макс" е с бюджетна цена от 8 лева и включва: 200 национални минути, 4000 MB мобилен интернет, 14 дни валидност на бонусите, а ако имате нужда от още минути, SMS или МВ, можеш да активирате допълнителни пакети по ваш избор!

2. ДЖУНИЪР ОТ ТЕЛЕНОР

Друг вариант да осъществявате лесно комуникацията с Вашето дете. Абонаментният план на Теленор позволява да водите разговори неограничено, ако и двамата ползвате услугите на този оператор. Към тарифния план се предлага атрактивен часовник MyKi, който заедно с приложение за него дава информация на родителя къде се намира неговото дете във всеки момент. Цената е 11.99 лв. на месец и услугата се ползва след подписване на договор за определен период.

3. HYBRID И BIPPER ОТ ВИВАКОМ

Тарифният план за деца Bipper дава спокойствие на родителите, показвайки какво е местоположението на малчуганите и давайки възможност да се сигнализира при опасност. Ако малките въведат номер 000, всичките им абонати получават едновременно обаждане. Така детето може да се чувства в безопасност и лесно да се свърже с близките си. Hybrid е по-добър вариант за тийнейджърите, които имат нужда от изгоден абонаментен план за сърфиране в интернет и много разговори със семейството или приятелите.

Всички ние непрекъснато сме в движение и се стараем да оптимизираме времето си максимално. Понякога провеждането на разговори по мобилния телефон е единственият възможен начин за комуникация, когато близките ни са далече или нямаме свободно време да се срещнем.

За да не получаваме твърде високи сметки, е важно да изберем най-разумния тарифен план за разговори и други услуги, в случай че ползваме интернет или искаме да добавим телевизия. Можем дори да съчетаем абонаментни планове с телефон, който да заплащаме на вноски. Ако искате да заявите услуга за Вас или Вашето дете, обадете се на тел: 0889 797 994.