Вълнуващо съревнование на нови телефони с отлични параметри


Мачът на големите – Iphone X срещу Google Pixel 2XL

Публикувана на:

Мачът на големите – Iphone X срещу Google Pixel 2XL

Настоящата година определено е ярка и запомняща се, особено за всички, които са почитатели на новите технологии. Впечатляващите модели смартфони, с удивителни характеристики и уникални дизайни се борят за симпатиите на потребителите. Apple очаквано успяват да съсредоточат вниманието върху себе си, но Samsung и Google също не отстъпват! Вижте мача на големите – кратка характеристика на новия Iphone X, изправен срещу Google Pixel 2XL. Кой от тях е по-добър? Отговорът формулирайте сами.

Дизайн и дисплей

Ако приемем, че „чистият“ дисплей е най-голямо преимущество в момента, то определено Iphone X печели този рунд. Има само една тънка черна ивица в горната си част, където са разположени камерите, сензорите и слушалката. Google Pixel 2XL е с по-дебела рамка, но пък разполага със сензор за пръстови отпечатъци на гърба. Двата модела са водоустойчиви и прахоустойчиви. Google Pixel 2XL е малко по-голям от Iphone X – първият е с 6-инчов дисплей, а вторият – с 5.8. Ако държите на ярките цветове и красивата картина, и двата модела ще Ви харесат.

Софтуер и хардуер

Операционните системи закономерно са различни, като Iphone X се предлага с iOS 11, а Google Pixel 2XL с Android 8. И двата варианта си имат своите предимства и недостатъци, затова е трудно да определим победител. Ако имате нужда от помощник, когато ползвате устройствата, смартфоните са насреща. Siri за Iphone X и Google Assistant на Google Pixel 2XL могат да изпълняват задачи, навигирани от Вашите гласови команди. Има ли сред Вас почитатели на виртуалната реалност? С Google Pixel 2XL можете да се насладите на уникална платформа Daydream VR със забавни игри и 360-градусови странствания. С Iphone X тези занимания са по-трудни за реализиране, като е нужно да теглите специални апликации и съответно да заплащате за удоволствията.

Ценово и двата смартфона се намират във високия регистър, като в момента се счита, че Iphone X ще струва около 1000 долара, а Google Pixel 2XL 850 долара (за 64 GB памет) и 950 (за 128 GB). И двете устройства са с превъзходни параметри, но камерата на продукта на Apple отново печели надпреварата.

Ако планирате да вземете смартфон Samsung с абонаментен план или имате нужда от съдействие за избор на доставчик на мобилен интернет, ползвайте сайта ни или се обадете на тел. 088 9797994.