Какво трябва да знаете преди да изберете План за интернет с безсрочен договор?


Интернет с безсрочен договор


Какво трябва да знаете преди да изберете План за интернет с безсрочен договор?

интернет без договор

Месечна такса

В повечето случаи месечната такса се определя от срока на договора – колкото по-голям е той, толкова по-ниска е месечната такса. Разбира се, че тази зависимост не е константна и се определя от пазара. Високата стойност на таксата за интернет без договор се основава на риска, в случай , че клиентът се откаже още след първия месец. Ако това се случи, доставчикът може да е на загуба поради направените разходи за окабеляване до обекта.

Безсрочен или предплатен интернет

В случай, че искате да се уверите в качеството на услугата преди да сключите договор, а доставчикът не Ви предоставя тестов период, то безсрочната услуга ще Ви помогне да направите информиран избор. В повечето случаи потребителите търсят услуга за интернет без договор, когато не са сигурни дали ще бъдат дълго време на адреса или просто знаят, че след кратък период няма да имат нужда от тази услуга. Ако попадате сред тях, Ви съветваме да сравните офертите с безсрочен договор с тези за предплатен интернет с минимален срок. Може да се окаже, че ако предплатите услугата за кратък период, дори да не използвате услугата последните месеци, ще Ви излезе по-изгодно.

Сравнете офертите за Интернет без договор

Услугите с по-кратък срок на договора Ви дават свобода и не Ви обвързват дълго време с конкретен доставчик. Но преди да изберете своя план Ви съветваме да сравните офертите и условията. Вижте тук най-добрите оферти за интернет без договор предлагани от доставчиците в: София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Благоевград, Монтана, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Пазарджик и др. Сравнете плановете за интернет без договор предлагани от: A1, Булсатком, Нет1, Комнет, Networx, NetSurf, Евроком Царевец, Скайнет и др.

Свържете се с нас за безплатна консултация

Свържете се с нас на телефон 088 9797994 и ще получите безплатна консултация. Ще Ви помогнем да изберете сред най-добрите предложения на различните доставчици в България. В operator.bg ще намерите специални оферти, които можете да заявите само, чрез сайта.