Съвети за бизнес услуги

Съвети Статии
Създаваме полезни статии и ви помагаме да изберете лесно

Kолко си пристрастен към смартфона? Направи си тест за НОМОФОБИЯ.

No-mobile-phone-phobia: това е страх да останеш без мобилен телефон. Този научен тест ще ти покаже колко си пристрастен към смартфона си.Дефиниране бързината на интернет: Какво означава бърз, бавен и коя е най-добрата скорост?

Със сигурност търсите бърз интернет, но как ще дефинирате това понятие?


Доставчици на интернет и телевизия в Пазарджик

Намирането на подходящ доставчик на телевизия и интернет често е досадна и времеемка задача. Затова съставихме списък с най-надеждните доставчици на услуги за района на град Пазарджик.


4K Ultra HD: Домашна телевизия с качество което не сте си представяли

Сега вече имате възможност да гледате телевизия с четири пъти повече пиксели от познатата до сега Full HD технология.


Оптичен интернет

Оптичният интернет се пренася по специални кабели под земята. Сигналите се движат много по-бързо, отколкото по медни кабели и скоростта достига до 240MBPS.


Как да прехвърлите телефонен номер от един в друг доставчик?

Процедурата по трансфера на телефонен номер към друг доставчик е изключително облекчена, без значение дали е фиксиран или мобилен.


Какво е IPTV?

Ако търсите доставчик на телевизия, може да изберете IPTV услуга, но какво всъщност означава това?


Как да изберa интернет доставчик?

Независимо дали ползвате домашния компютър, за да гледате филми и да си проверявате Фейсбука, за да играете на игри или да работите, искате да имате най-добрия доставчик...


Мобилен интернет: Кой план е подходящ за мен?

Най-вероятно имате по-добра представа за това колко минути за разговори и брой съобщения са Ви необходими, отколкото какъв обем на мобилен интеренет Ви е необходим.


Интернет с безсрочен договор

Какво трябва да знаете преди да изберете План за интернет с безсрочен договор?


Как да изберем най-добър план за разговори?

Научете кои са 4-те най-важни неща, които трябва да напавите преди да изберете своя абонаментен план за разговори.


Какво влияе на Интернет скоростта Ви?

Трябва да имате предвид, че договорената скорост за достъп до интернет е максимално достижима и не е гарантирана.


Как да изберете доставчик на телевизия?

Преди да започнете да търсите определете какви са изискванията Ви към услугата – кабелна телевизия или сателитна телевизия.


Кои са предимствата и недостатъците на Wi-Fi?

Удобство – безжичният характер на тези мрежи позволява на потребителите си достъп до мрежата от всяка удобна за тях точка в рамките на покритата площ.


4G мобилен интернет

4G е четвърто поколение безжични мобилни мрежи. Наследник е на 3G и 2G стандартите.


Как избирате доставчик на бизнес интернет?

Operator.bg e най-лесният начин да откриете доставчик на бизнес интернет или телекомуникционни услуги за офиса.


4G мобилен интернет - комуникация в полза на бизнеса

Достъпът до 4G мобилен интернет, може да окаже положително влияне върху Вашия бизнес и да допринесе за развитието му.


Интернет за студенти – как да намерите най-добрите оферти

Вече сте част от студентския живот и качеството на интернет е все по-важно за дейностите от Вашето ежедневие. Вижте как и къде да откриете всички оферти за Интернет за студенти в България.


Телефон с план за разговори

Най-изгодните оферти на мобилните оператори са за телефон с план за разговори. Но преди да направите своя избор е добре да се запознаете с някои неща.


Как да направите батерията на телефона си по-издръжлива

Динамичното развитие на технологиите и решенията, които ни предоствят, определят важното им място в ежедневието ни. Те превръщат телефона по-умен и по-мултифункционален отвсякога.


Какво е Мобилен интернет?

Със сигурност сте чували за мобилен интернет и повечето от Вас знаят какво е това, но въпреки това ще започнем тази статия с кратко описание на услугата...


Интернет за игри: Високоскоростен интернет за геймъри

Какво трябва да знаеш, ако си геймър, и търсиш доставчик на интернет за игри? Кои са най-важните параметри в офертите?


Всички оферти за телевизия със спортен пакет Diema Extra

Ако търсите телевизия със спортен пакет, Operator.bg е най-лесният начин да сравните офертите за телевизия с Diema Extra, както и други спортни канали и да се подготвите за HD изживявания Евро 2016.


Защо Operator.bg?

Това е най-лесният начин да намерите топ оферта за интернет, телевизия и разговори, да откриете доставчиците с покритие на Вашия адрес, да сравните офертите на мобилните оператори и плановете им с телефон, както и да получите специална оферта.


Съвети за безопасно ползване на интернет

Ежедневно влизаме в редица сайтове, много от които изискват регистрация или лична информация. Почти рутинно ги въвеждаме и често сме небрежни какво споделяме с мрежата.


Къде бъркаме при избора на план за разговори?

За какво да внимаваме, когато заявяваме мобилен абонаментен план.


5 изгодни оферти за мобилен интернет

Без значение дали сме на почивка, сред природата или пътуваме по работа, често имаме необходимост да ползваме интернет за комуникация, информация или развлечение.


Избор на мобилен план за деца

Изненадваме се, когато установим, че и бебетата имат интерес към смартфоните ни и пренебрегват играчките. Във време на технологичен подем децата ни все по-рано започват да боравят с технологиите.


Предплатен интернет или договор за услуга?

Изборът между предплатен интернет или подписване на договор за определен период е измъчвал мнозина. Обвързването с доставчик на интернет притеснява клиентите по няколко основни причини.


Няколко трика за по-бърз мобилен интернет

Често се случва смартфонът Ви да забива и да не отваря желаната страница? Трябва спешно да наберете някого, а дисплеят не реагира?


5 причини да смените своя мобилен оператор

Живеем в динамични времена и непрекъснато общуваме, пътуваме и ползваме нови видове техника. Конкуренцията сред телекомите е огромна и ако не сте удовлетворени от избора си, можете да смените Вашия мобилен оператор.


Предимставата да имаш сателитна телевизия

Удоволствието от добрата картина вече е постижимо, където и да се намираме. В планина, малко селище, места без добро окабеляване – с качествената сателитна телевизия можем да гледаме любимите си канали и да слушаме радио.


Доставчици на интернет и телевизия в Пловдив

Без значение дали сменяш адреса си или просто не си доволен от настоящия си доставчик на интернет и телевизия, изборът на нов може да се окаже предизвикателство. Преди да започнеш да разпитваш съседи и приятели, ето нашите предложения за доставчици в гр. Пловдив.


Кабелна телевизия – предимства и недостатъци

Дистанционното може да е бутон към друг свят – радвайки се на любимите филми, спортни предавания, музикални канали, се отдалечаваме от ежедневното и успокояваме духа.


Сателитен интернет: предимства и недостатъци

Какво да имате предвид, когато избирате сателитен интернет?


Как да изберете лесно интернет в Пловдив

Как да изберете лесно интернет в Пловдив и да сърфирате приятно в града под тепетата? Град с исторически забележителности, красиви места, университети и много млади хора. Пловдив е вторият по големина в България и атрактивен за живеене, тъй като предлага възможности за реализация и красива природа.


Избор на добър интернет в Бургас

В морския град има сериозни доставчици и изгодни оферти.


Бизнес интернет – намерете лесно

Много комуникация, работа с фирмен софтуер и търсене на информация онлайн – действия, които повечето хора извършват ежедневно на работното си място.


Как да се справим с високите сметки в роуминг?

От 15 юни таксите в роуминг трябва да отпаднат, предаде през февруари Европейската комисия. Все още се налага да плащаме солени сметки, когато пътуваме зад граница и ползваме мобилните си телефони за разговори или сърфиране.


Как да изберем интернет доставчик във Варна

Морската ни столица има по нещо за всеки – плажове, паркове, магазини, ресторанти...Всичко това е супер, но като обитатели на дигиталната ера, за нас е важно да останем свързани с мрежата, където и да сме. Изберете лесно своя доставчик на интернет във Варна. 


Мобилен интернет срещу кабелен: предимства и недостатъци

Чудите се дали да изберете мобилен или кабелен интернет? Прочетете предимствата и недостатъците на двете технологии. 


Страхотни оферти за интернет в Стара Загора

С пейзаж от успоредни булеварди Стара Загора неслучайно се нарича „градът на правите улици“ – лесно се ориентирате и намирате това, което търсите.


Каква интернет скорост да избера?

Интернет не от скоро е абсолютно задължителна придобивка за почти всяко домакинство, от единия до другия край на света!