Всички фенове на футбола са затаили дъх и следят оспорваната борба за първото място в УЕФА Шампионска лига.


Гледай финала на Шампионската лига с пакет MAX Sport Plus от А1

Публикувана на:

Гледай финала на Шампионската лига с пакет MAX Sport Plus от А1 Най-добрите отбори на стария континент са в оспорваната битка за първото място, а техните поддръжници трескаво броят точки и пресмятат какво ще е нужно на техния отбор, за да победи. През следващата седмица предстои полуфинаналът, в който сили ще премерят отборите на Ливърпул и Барселона, и Аякс и Тотнъм. Залогът е огромен – място на финала. Барселона успяха да надвият противника си Манчестър Юнайтет, но Ливърпул демонстрират класа и добра форма, което ги превръща в опасен противник.

Мачът Ливърпул-Барселона ще се играе на 7 май от 22:00 ч. В сряда, 8 май, по същото време, сили ще премерят Аякс и Тотнъм. И двата мача ще се излъчват пряко по спортния канал на А1 MAX Sport. Той е част от пакета MAX Sport Plus на мобилния оператор А1 и предлага безкрайни часове спортни емоции. Общо 5 канала са включени в големия пакет MAX Sport Plus. Само за 4.99 лв. на месец, за 2-годишен абонамент, феновете получават каналите MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3, MAX Sport 4 и EDGEsport. Интересът към различни спортове по света става все по-голям, а с развитието на технологиите, различни събития стават все по-достъпни за потребителите. Това е причината и A1 да осигури на своите абонати достъп до различни спортни емоции. И въпреки всичко, най-чаканото събитие тази пролет остава финалът на УЕФА. Докато го чакате, благодарение на покритието на мобилния Интернет на А1 в цялата страна, можете да следите коментарите от мачовете и най-актуалните събития по всяко време в социалните мрежи.

Финалът на Шампионската лига ще бъде на 1 юни 2019 година на "Уанда Метрополитано" в Мадрид. Въпреки че все още не е известно кои два отбора ще се борят за престижната титла, феновете тръпнат в очакване кой ще спечели купата и ще зарадва своите привърженици със заветната победа.