Уникалният телефон ще види бял свят след няколко месеца


Iphone Edition може да замени дългоочаквания Iphone 8

Публикувана на:

Iphone Edition може да замени дългоочаквания Iphone 8

Дългоочакваната поява на Iphone 8 може и да не се случи. Не и под това име, а назовавайки се Iphone Edition. Феновете на марката са нетърпеливи да се сдобият с ултрамодерната технология, но ще се наложи да почакат. От Apple се стремят да създадат смартфон, който е едновременно с изящен дизайн, страхотни параметри и различен от всичко, което сме виждали досега. Има голяма вероятност в края на годината да се възхитим от новия модел, но той да се казва Iphone Edition, пише японският сайт Mac Otara. Какво трябва да знаем за бъдещата иновация?

Откъде идва наименованието?

Новият Iphone трябва да е уникален, тази година Apple празнува своята 10-годишнина и компанията се цели още по-високо от обикновено, за да „подари“ на своите фенове технология, за която дълго ще се говори. Наименованиетo Iphone Edition кореспондира с модерния часовник Apple Watch Edition. Очевидно това название може да бъде селектирано, за да се дооформи образа на продукта като премиум технология.

Какви параметри ще има Iphone Edition?

Цитираният японски сайт твърди, че Apple тества различни прототипи за новия Iphone. Общото между всички тях е стремежът към нещо иновативно. Смартфонът ще е доста различен от съществуващите досега модели, като дизайнът все още се изчиства като концепция. Дали ще е изграден от закалена керамика, стъкло или алуминий, със сигурност ще изглежда различно от планираните Iphone 7S и Iphone 7S Plus. Дисплеят най-вероятно ще е OLED, с което компанията предприема още една смела крачка напред. Екранът ще е с големина 5.8 инча, пръстовият отпечатък и Home бутонът ще бъдат вградени в самия дисплей. Камерата ще прави съвършени снимки, ще има функция за разпознаване на лица и жестове.

Кога ще излезе на пазара?

Почти е сигурно, че Iphone Edition ще излезе отделно от Iphone 7S и Iphone 7S Plus. Това означава, че най-вероятно премиерата му ще е след септември 2017г., може би октомври или ноември. Все още няма официално потвърдена информация, тъй като се работи по смартфона и предстои да се избере най-добър прототип, който да се реализира.

Със сигурност чакането ще си струва, тъй като дизайнът и параметрите на новия Iphone ще бъдат изключителни. Ако обичате новите технологии и смятате да закупите смартфон, вижте най-добрите оферти за абонаментни планове, с които може да вземете телефон на изплащане.