Достъпът до 4G мобилен интернет, може да окаже положително влияне върху Вашия бизнес и да допринесе за развитието му.


4G мобилен интернет - комуникация в полза на бизнеса


 

Достъпът до 4G мобилен интернет, може да окаже положително влияне върху Вашия бизнес и да допринесе за развитието му.

 

мобилен интернет

Печелите повече време

Ако работите на места, където има покритие с 4G мобилен интернет, това определно може да повиши ефективността и да оптимизира ресурсите в бизнеса Ви. Вече ще получавате и изпращате информация почти четири пъти по-бързо от времето, за което това се е случвало до момента, а големи файлове ще минават с лекота от и до мобилния Ви телефон, без да се налага да чакате дълго това да се случи.

Ставате по ефективни

Благодарение на 4G мобилния интернет, получавате свобода и гъвкавост в работата си. Технологията Ви дава възможност да работите ефективно, когато сте в движение, извън офиса или в командировка.

Имате нови възможности и нови потребители

Възможността за бърз пренос на данни променя потребителското поведение, създава нови потребности и създава нови ниши. Това Ви дава възможност да бъдете иновативни и да реализирате идеи, които до този момент е нямало как да се случат, да предложите на потребителите нова услуга или добавена стойност.

4G покритие в България

Покритието на 4G мобилен интернет в България предстои значително да се разширява през следващата година според плановете на доставчиците. Първи 4G услугата стартираха MAX, a след тях новата технология беше представена и от Теленор, които изцяло подновиха мрежата си, с цел да доставят качествена услуга от ново поколение. Мтел обявиха, че планират да стартират LTE услугата през първата половина на 2016, което със сигурност ще направи услугата по-достъпна.

Към момента покритие на 4G мобилен интернет има в: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Сливен, Плевен, Банско, Хисаря, Велинград, Перник, Благоевград, Нови Искър, Костинброд, Елин Пелин, Божурище, Добрич, Велико Търново, Шумен, както и к.к. „Златни пясъци“, к.к. „Свети Константин и Елена“, Каварна, Балчик, Обзор, Слънчев бряг, Несебър, Поморие, Черноморец, Созопол, Приморско, Лозенец, Ахтопол, Царево, Аксаково, Сапарева баня и Девин и др.;