Съвети за бизнес услуги

Съвети Статии
Научете повече за услугите от които се нуждае твоя бизнес

Тук ще намерите полезна информация за: Бизнес интернет, сателитен интернет, облачни и хостинг услуги, VPN, колокация, CRM и ERP системи, DDoS защита, системи за сигурност и охрана, видеонабюдение и др. Както и отговорите на въпросите:

Защо и как да ги използвам? Коя услуга за какво служи? Как да избера най-подходящата? Как да избера доставчик? 


Интернет с динамичен или статичен IP адрес да избера?

IP адрес е термин, който често се споменава, когато става въпрос за изчислителна техника и интернет свързаност. IP адрес е съкратеното наименование за Интернет протокол (IP) и се отнася до уникален адрес, където се доставят данни и Интернет трафик.


Хостинг: Споделен или VPS хостинг да избера?

Ако търсиш доставчик на хостинг услуги за твоята компания или личен уебсайт, тогава имаш много различни опции. Две от най-популярните, които ще срещнеш, са споделен хостинг и виртуален частен сървър (VPS).


Как да избера хостинг услуга и доставчик?

Когато се създава уебсайт, има много неща, които трябва да се изберат и съобразят: доставчик на хостинг, вид на уеб хостинг, име на домейн, платформа или програмист, в случай, че няма да ако го правиш самостоятелно.


Какво е VPN и защо ми е нужен в бизнеса?

VPN (виртуална частна мрежа) е услуга, която Ви позволява да осъществявате достъп до мрежата безопасно, като прекарва връзката през сървър и скривате Вашите действия онлайн.


Какво е Cloud Backup и как работи за моя бизнес?

Cloud Backup e облачното архивиране е стратегия за изпращане на копие на физически или виртуален файл или база данни до вторично място за запазване в случай на повреда на оборудването или нужда от повече пространство.


CRM или ERP: Каква е разликата?

EPR - Планиране на корпоративни ресурси (Enterprise Resource Planning) и CRM - управление на взаимоотношенията с клиенти (Customer Relationship Management) са сходни по много начини, тъй като и двете се използват за повишаване на общата рентабилност на бизнеса.


Как да избера доставчик на VPS хостинг?

Ако искаш да увеличиш трафика на уебсайта на твоя бизнес, добре е да помислиш за преминаване към VPS хостинг доставчик.


Как да избера център за данни (колокация) за моя бизнес?

С непрекъснато променящите се нужди на бизнес инфраструктурата, много компании се доверяват на центровете за данни, които да играят решаваща роля за удовлетворяването на техните ИТ изисквания.


8 стъпки, за да избереш правилната CRM система за твоя бизнес

Изборът на подходящ CRM за бизнеса не е лесен. Ще се опитаме да облекчим стреса от вземането на решения, като предлагаме няколко практични съвета как да избереш правилната CRM система за твоя бизнес.


Малкият бизнес се нуждае от DDoS защита повече от всякога

Най-известните DDoS атаки обикновено включват политически интриги или огромни корпорации.Това обаче не означава, че по-малките организации са в безопасност от DDoS атаки.


Как да избера услуга за уеб хостинг за моя бизнес?

Малко проучване, преди да изберете доставчик на уеб хостинг за бизнеса, може да ви спести много главоболие. Прочетете нашите съвети преди да направите своя избор. 


Защо да използвате Cloud в бизнеса си?

Защо да преместите бизнеса си в облака? Cloud услугите вече на са просто място за съхранение на голямо количество данни, те са инструмент, с който давате възможност на служителите си да работят заедно – бързо, ефективно и без ограничения.
Бъдещето на защитата на лични данни в Интернет

Всеки ден различни заглавия в медиите ни напомнят за опасностите, които крие изтичането на данни в Интернет. Често чуваме за нарушения и проблеми в организации, които обработват личната ни информация, понякога дори без да подозираме за това.