evrokom

Evrokom Carevec

Интернет доставчик във Велико Търново

  • 50 MBPS интернет скорост
  • Безплатно включване до 24 часа
телефон 088 9797994

За Евроком Царевец

Евроком разполага със собствена техническа инфраструктура - Главна станция, оптична магистрална мрежа и хибридна оптично-коаксиална мрежа, посредством, която предоставя висококачествени услуги на своите клиенти.

Телевизия от Evrokom Carevec

Оператор   Име на план Канали Бонус Месечна такса  

*Изчислено на база целия срок на договора

Още оферти за телевизия

Пакети от Evrokom Carevec

Оператор   Име на план Интернет Канали / Минути Месечна такса  

*Изчислено на база целия срок на договора

Още оферти за пакети

Интернет от Evrokom Carevec

Оператор   Име на план Скорост Бонус Месечна такса  

*Изчислено на база целия срок на договора

Още оферти за интернет

Нашите отзиви за Евроком Царевец

За Евроком Царевец

Евроком Царевец е първия доставчик на платена телевизия във Великотърновска област. Основана през 1998г., компанията има над 17 години опит в предоставянето на Интернет и Телевизия за домашни потребители и бизнес клиенти. Компанията успешно развива своята мрежа във Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец, Самоводене, Арбанаси и Първомайци. Евроком Царевец е лидер на пазара за телекомуникационни услуги. Разполага със собствена техническа инфраструктура- Главна станция, оптична магистрална мрежа и хибридна оптично-коаксиална мрежа, посредством, която предоставя висококачествени услуги на своите клиенти. Цялото активно оборудване на Евроком Царевец отговаря на най-високите европейски стандарти за телекомуникационни технологии. Това позволява на Евроком Царевец да предоставя на клиентите си услуги с изключително високо качество и надеждност, задоволявайки и най-високите изисквания на потребителите- големи корпоративни клиенти, фирми от малък и среден бизнес и домакинства. Услугите, които предоставя фирмата са изключително конкурентни на пазара, поради високо качество, разнообразие от абонаменти планове, съобразени с потребностите на всички групи потребители и не на последно място – изгодни цени.

 

Начини на плащане

- Магазините на оператора
- Easy Pay
- пощенски клонове Български пощи
- Е-pay
- по банков път

Обслужване на клиенти

Когато и да се обади наш клиент, проблемът му ще бъде не само регистриран, но и ще бъде направено необходимото усилие за неговото разрешаване още по време на обаждането. При нужда от посещение на наш екип, обаждането и сигналът за технически проблем се предвижват към точното звено, което да осигури бърза и компетентна поддръжка.

Покритие на Евроком Царевец

Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец, Арбанаси, Самоводене, Първомайци

Интернет скорост

Евроком Царевец предлага скорост за download до 50 Mbps. Напълно неограничен достъп за разглеждане на страници и download на филми музика и всичко, което ви е необходимо.

 

ПРЕДИМСТВА

  • Включване до 24 часа
  • Безплатно ползване на крайни устройства- HD приемник, KA модул и Wi-Fi рутер
  • Безплатно включване на до 3 телевизора с пакет от 55 ТВ програми*
  • 50 MBPS интернет скорост
  • Гарантирани цени
  • Възможност за безсрочен договор
Нагоре