Сърфираме по-бързо в зимните курорти с 4.5G мрежата на Мтел

Страхотна скорост за още по-добро настроение

4.5G мрежа

Освен на вълнуващи емоции и скоростни спускания по пистите, ще се радваме на по-бърз интернет благодарение на Мтел. Телекомът внедри 4.5G мрежа в зимните курорти в началото на ски сезона. Скоростта на връзката е до 150 Mbps или с 30 % по-добра от досегашната. Страхотно улеснение за хората, които са активни в социалните мрежи или имат нужда от непрекъснат достъп до мрежата. Това се случи с помощта на технологията „Внедряване на честоти“, която ще се ползва и в останалата част от страната до есента на 2018г.

На значително по-бърз интернет вече ще се наслаждават почитателите на зимните спортове в Банско, Пампорово, Боровец, Добринище, Чепеларе, но и тези във Витоша. 4.5G мрежа ще ползват и хората във водещите спа дестинации – Велинград, Хисаря, Белчин, Сапарева баня.

Мтел подкрепя българския спорт и за девета поредна година е сред генералните спонсори на Българска федерация ски. Партньорството е фокусирано не само над професионалните спортисти, но и цели да мотивира подрастващите да се движат повече и да постигат още по-добри резултати. Програмата „Научи се да караш ски“ до този момент е привлякла над 25 000 деца, вдъхновявайки ги да научат нещо ново и да покоряват нови върхове.

Зимните спортове определено топлят сърцата, а приятното онлайн изживяване е страхотно улеснение за всички! За споделяне на снимки, чатове с приятели или сърфиране – всеки ще се се наслади на бързия интернет за това, което го интересува. С 4.5G мрежата качеството на услугата прави сериозна крачка нагоре, а интересен факт е, че скоростите на мобилните технологии на Мтел скочиха със 150 пъти за последното десетилетие.

Ако и Вие искате бърз интернет от Мтел, вижте офертите на сайта ни или се обадете на тел: 088 9797994 за съдействие.