Нов бот на Yahoo ще ни изпраща напомняния и списъци за пазаруване

Ново приложение помага на семействата

Yahoo приложение

Амбициозна стъпка напред за Yahoo, които планират да подобрят логистиката между членовете на семействата. Хората ще могат лесно да вписват текущи задачи или продукти за пазаруване, а приложението ще изпраща съобщения, за да напомня какво трябва да се свърши. Разработката се казва Капитан и е базирана на текстово съдържание, лесно се актуализира и се ползват различните му функции без нужда да се свалят отделни добавки. Към момента приложението е достъпно само в САЩ.

Как ще работи?

След като се инсталира на телефона, следват кратки инструкции, които трябва да последвате, за да можете да добавите членовете на семейството в общия чат. Там можете да вписвате конкретни задачи и събития – посещение при лекар, рожден ден на друг семейни приятели или роднини и др. След като сте отбелязали информацията, тя е запаметена и програмирана да Ви напомни за предстоящото събитие. Когато денят настъпи, ще получите смс, че трябва да купите нещо, да се обадите на някого или да посетите определено място. Лесен начин да организирате задачите си и да бъдете спокойни, че всичко се движи по план, без обаче да обременявате допълнително съзнанието си с помнене.

Изтеглянето на Капитан ще бъде безплатно, като единствено трябва да се заплащат смс-ите, които получаваме за напомнянето на събитията.

В момента доста от тези действия извършваме чрез чатовете, като си споделяме това, което трябва да се направи или пък гледаме рождените дни от профилите на познатите ни във Фейсбук. Приложението на Yahoo значително ще улесни хората, които са непрекъснато в движение, нямат достатъчно свободно време, а имат деца. Чрез него ще оптимизират времето си и ще са сигурни, че не пропускат нещо важно.

Чрез него ще оптимизират времето си и ще са сигурни, че не пропускат нещо важно. За да оптимизираме ние Вашето време, създадохме платформата на operator.bg, с която лесно можете да откриете най-добрите оферти за мобилен интернет, телевизия и разговори.