Избор на мобилен план за деца

Тарифни планове за разговори, подходящи за малчуганите

tarifniplanovedeca

Изненадваме се, когато установим, че и бебетата имат интерес към смартфоните ни и пренебрегват играчките. Във време на технологичен подем децата ни все по-рано започват да боравят с технологиите. Заети сте, но държите да комуникирате редовно с Вашите малчугани? Навярно те вече имат телефони, време е да им изберете тарифен план за разговори. Мобилните оператори предлагат изгодни варианти за предплатени услуги или абонаментен план с ниски такси. Ето някои предложния:

1. Prima 4Kids на Мтел

Карта прима, която Вие оперирате според бюджета и нуждите на семейството. Това е изгоден начин да контактувате по телефона си, водейки разговори на ниски цени. Можете всеки месец да зареждате чрез СМС 3,5, 10 или 15 лева в картата на малчугана. Сумата се натрупва във Вашата месечна сметка и я виждате отразена във фактурата Ви, а по този начин не позволявате на детето си да надскочи лимита, който е зададен. Когато детето Ви набира, говорите безплатно, а ако Вие му звъните, цената е 1 ст. на минута, без значение какъв абонаментен план ползвате.

2. Джуниър от Теленор

Друг вариант да осъществявате лесно комуникацията с Вашето дете. Абонаментният план на Теленор позволява да водите разговори неограничено, ако и двамата ползвате услугите на този оператор. Към тарифния план се предлага атрактивен часовник MyKi, който заедно с приложение за него дава информация на родителя къде се намира неговото дете във всеки момент. Цената е 7.99 лв. на месец и услугата се ползва след подписване на договор за определен период.

3. Hybrid и Bipper от Виваком

Тарифният план за деца Bipper дава спокойствие на родителите, показвайки какво е местоположението на малчуганите и давайки възможност да се сигнализира при опасност. Ако малките въведат номер 000, всичките им абонати получават едновременно обаждане. Така детето може да се чувства в безопасност и лесно да се свърже с близките си. Hybrid е по-добър вариант за тийнейджърите, които имат нужда от изгоден абонаментен план за сърфиране в интернет и много разговори със семейството или приятелите.

Всички ние непрекъснато сме в движение и се стараем да оптимизираме времето си максимално. Понякога провеждането на разговори по мобилния телефон е единственият възможен начин за комуникация, когато близките ни са далече или нямаме свободно време да се срещнем.

За да не получаваме твърде високи сметки, е важно да изберем най-разумния тарифен план за разговори и други услуги, в случай че ползваме интернет или искаме да добавим телевизия. Можем дори да съчетаем абонаментни планове с телефон, който да заплащаме на вноски. Ако искате да заявите услуга за Вас или Вашето дете, обадете се на тел: 0889 797 994.