Най-добрите рутери за бърз интернет през 2017г.

Чрез такава инвестиция подобряваме сърфирането

ruteri2017

Понякога се случва да плащаме за услуги и скорост, от които не можем да се възползваме максимално. Особено неприятно е, когато това се случи с интернета и цялото семейство (ако връзката е Wireless) усеща дискомфорта от честите прекъсвания на връзката и бавния обмен на данни. Понякога „виновникът“ за проблема е старият рутер. Не всеки е склонен да инвестира в скъпо устройство, но някои хора държат да ползват най-добрите продукти. Ето полезна информация за най-добрите рутери на 2017г., които помагат да се радваме на бърз интернет.

1. TP Link Archer AC3200

Този интересен модел рутер има 6 антени за три Wireless мрежи, което е полезно, ако искате да предоставите бърз интернет в помещение, където има десетки компютърни устройства и смартфони, които трябва да сърфират безпроблемно. Устройството има лесен и достъпен интерфейс, който позволява да въведем стандартните настройки, но и да нагласим по-специфичните. На самия рутер можете да инициирате WPS, да изключите LED светлините, да включвате и изключвате Wi-Fi.

2. Asus RT-AC5300

Страхотен за големи семейства с множество устройства, които боравят с интернет. Този рутер изглежда грубо и дизайнът му не е визуално приятен, но е мощен и удобен. Разполага с 8 антени и 3 ленти – две от тях са с 5GHz за бърза връзка, а една – с 2.4GH , подходяща за по-старите или непретенциозни устройства.

3. Starry Station

Този модел рутер също спомага за бърз интернет, но се различава много от другите устройства в своя клас. Може да се опише с две думи: естетика и удобство. Дизайнът му е много приятен – с триъгълната си форма лесно се вписва върху всяко бюро или секция. Дисплеят е LCD и изглежда доста добре, затова може и да е на видно място, за разлика от повечето мощни рутери, които не са визуално привлекателни.

4. Asus RT-AC88U

Този рутер може да достави най-бързия интернет, като скоростта достига до 1 GB на секунда. Уловката е, че е нужен специален хардуер, за да се насладим на това изживяване, но инвестицията си струва, ако държите на перфектната услуга. Рутерът има 4 антени и е сред най-добрите предложения в своя клас. По-изгоден е от другия модел Asus, който е включен в настоящата статия.

5. Linksys WRT1900ACS

Ако търсите качествено устройство на по-ниска цена, този рутер е добър избор. Синият му цвят му придава свеж вид, а безжичната връзка, която предоставя, е стабилна и с добър обхват.

Хората прекарват голяма част от ежедневието си онлайн, а наличието на бърз интернет е цел на много от тях. Плащаме за различни пакети към своите доставчици, но често не оставаме доволни от услугата. Понякога вината е във фирмата, но често се налага и смяна на рутера. Качественото устройство в съчетание с план за високоскоростен интернет предоставят перфектното изживяване онлайн.

Ако търсите доставчик на интернет и искате да се информирате за най-добрите оферти на пазара, Operator.bg е насреща.