Нови планове на Мтел с 4G интернет и безплатна спортна телевизия

Мобилният оператор с пролетно предложение за сърфиране и нов канал

noviplanoveinternet

Ще останете доволни от офертата на телекома, ако прекарвате доста време онлайн и обожавате спорта. Новости при плановете Мтел сърф предлагат на потребителите повече интернет и безплатна телевизия Mtel NOW. От февруари нататък всеки, който ползва някой от плановете Мтел сърф - S, M, L, XL, може да гледа 25 от каналите-фаворити, които са включени в Mtel NOW, сред които е и най-новият спортен Mtel Sport 1.

Какви планове можем да изберем? Колко струват?

Всички, които са абонирани за Мтел сърф, ще имат достъп до 4G мрежата, без значение какъв е тарифният им план. Ако търсите най-изгодното предложение за договор, навярно Мтел сърф XS е Вашият правилен избор. Месечната такса за него е 6.99 лв, а трафикът от данни на максимална скорост, който получавате, е 700 MB. Следващият вариант е Мтел сърф S, който възлиза на 9.99 лв. месечно, а предоставя 1.5 GB интернет на максимална скорост. Ако имате изисквания за повече трафик на данни на изгодни цени, ориентирайте се към Мтел сърф M или Мтел сърф L. За първия трябва да плащате 14.99 лв. месечно и ползвате 3 GB на висока скорост, а за втория – 19.99 лв. и се възползвате от 7 GB на максимално висока скорост.

Ако искате повече интернет

Някои абонати имат необходимост от много повече интернет, защото работата им го изисква или просто желаят да комуникират непрекъснато и да теглят съдържание. За тях са подходящи плановете Мтел сърф XL и Мтел сърф 2XL. Месечната такса за тях е съответно 24.99 лв. и 34.99 лв. Мтел сърф XL е с 10 GB интернет, а по-големият пакет – с 30 GB.

Можете да получите и отстъпка до 25 % от Вашата месечна такса на мобилния план, ако съчетаете някой от плановете на Мтел сърф M, L, XL, 2XL с телевизия или нов или съществуващ мобилен план (при 2 години срок на договор). Съществуват доста варианти, които биха моглид а оптимизират разходите Ви и да Ви прдоставят перфектни услуги.

Когато избирате услуги за разговори, сърфиране или телевизия, бъдете внимателни и нека финалното решение е съобразено не само с желанията, но и с нуждите Ви. Ако сте твърде заети и времето Ви не стига за сърфиране, едва ли има нужда да се абонирате за най-големия план. Същото важи и за най-изгодното предложение – то не винаги е най-удачно за Вас, ако търсите повече интернет. Премислете всичко внимателно, за да вземете най-разумното решение.

Ако желаете да изберете най-изгодните оферти за разговори, интернет или телевизия, обадете се на 0889 797 994.