Интернет в Студентски град – кои доставчици да изберем

Добри предложения, с които ще сърфирате изгодно

интернет в Студентски град

Всеки студент пристига в София с огромни мечти и позитивен заряд. Започва нов етап от живота и подрежда света си, търсейки щастието. Връзката с мрежата е една от първите задачи, които трябва да свърши. Вижте някои предложения за интернет в Студентски град, които доставчиците предлагат. Сверете ценете и вземете най-подходящото за Вас решение. Наслаждавайте се на интернет в Студентски град и на безброй красиви мигове и успехи през следващите години!

1. Mtel

Известният телеком предлага страхотни промоционални оферти за интернет в Студентски град! Най-изгодната от тях – Мтел Нет 50 за студенти, с такса 9.99 лева месечно, включва ползване на рутер, но изисква подписване на двугодишен договор. Скоростта е 50 Mbps. Ако все пак предпочитате договор за 1 година, то месечната такса за същия пакет Мтел Нет 50 за студенти е 10.99 лева. Мтел дава възможност и за ползване на предплатен интернет в Студентски град. Избирайки пакет Mтел предплатен интернет 25 Mbps от 24.99 лв. на месец, получавате скорост 25 Mbps и можете лесно да се откажете от услугата, ако Ви предстои пътуване или просто сменяте адреса. Искате по-бърз предплатен интернет в Студентски град? С Mтел предплатен интернет 50 Mbps плащате 28.99 лв. всеки месец, но скоростта е 50 Mbps, а Мтел предплатен интернет 75 Mbps е с месечна такса 32.99 лв и страхотна скорост – 75 Mbps. Добре е да знаете, че промоционалните предложения важат до 31.10.2017г.

2. Blizoo

Ако искате да ползвате интернет в Студентски град, Blizoo дава няколко различни оферти, от които може да се възползвате. Цените започват от 9.99 лв на месец и достигат до 34.99 лв, като сумата се определя от типа договор и предлаганата скорост. Има изгодна оферта, включваща рутер, с която се подписва договор за 1 година. Казва се Интернет за студенти+WiFi, а скоростта е 25 Mbps с месечна такса 9.99 лв. Знаем, че много хора не желаят обвързване с доставчици, затова може да изберете Безсрочен Интернет 50 Mbps, за който плащате 14.99 лв. всеки месец. Нямате рутер? Не е проблем, има още един вариант, който е изгоден и подходящ. Интернет за студенти Net 50 е план, който изисква подписване на едногодишен договор, а месечната такса е 15.99 лева. Получавате висока скорост за сърфиране и рутер. Едно от предпочитаните предложения за интернет в Студентски град, защото съотношението цена-качество е добро. Blizoo Net 200 дава възможност да ползвате интернет на безсрочен договор, като таксата е 34.99 лева месечно, но скоростта е впечатляваща!

3. Evronet

Друг доставчик, който предлага интернет в Студентски град, е Evronet. Има няколко варианта, между които може да избирате. Една от изгодните оферти е за предплатен интернет със скорост 60 Mbps за 9 месеца. Можете да заплатите 80 лева за целия период и да се радвате на добра връзка с мрежата, без да се обвързвате дългосрочно. Evronet има и друга изгодна оферта за интернет в Студентски град, която е за 6 месеца. Плащате 60 лева и половин година сърфирате със скорост 60 Mbps. Също има добри предложения за интернет и ползване на рутер. Например Net 40, който е с месечна такса 15.99 лв, скорост около 40 Mbps и върви с подписване на договор за една година. Несъмнено това е удачен вариант за избор на интернет в Студентски град.

4. Vivacom

Виваком предлага бърз оптичен интернет, с който ще сърфирате с удоволствие. При подписване на договор за 12 месеца, може да изберете пакет FiberNet 30 с месечна такса 19.80 лева. Ако комбинирате с друга услуга (например телевизия), цената пада до 12.80 лева. Безплатно инсталират и антивирусна програма, която да подобри сигурността Ви.

Спестете си време и усилия и ползвайте operator.bg, за да откриете най-добрите оферти за интернет в Студентски град. Само с няколко клика може да заявите услуга, без да ходите до офиси и да чакате за връзка с кол центровете. Ако имате запитване или вече сте избрали пакет, който желаете да активирате, обадете се на тел: 088 9797994.