Фейсбук ще показва постове на хора, които не са ни приятели

Повече интересни дискусии и възможност за информация

Facebook Latest Conversations

Нова функция във Фейсбук ще позволява да се включваме в дискусии или да четем постове на хора, които не са ни приятели. Това ще се случва на секцията Latest Conversations, която ще е обвързана с конкретното търсене на потребителя. Така ще можем да се осведомяваме по темите, които ни вълнуват, както и да се информираме кои са най-актуалните дискусии във Фейсбук.

Какво ново ще предлага функцията?

Сега също можем да четем част от публичните постове, когато въведем дадена ключова дума в търсачката на Фейсбук. Визуализират се изображения, отбелязвания или коментари на хора, които не са ни приятели. Те обаче не са подредени хронологично, нито пък по активност и популярност. Разбъркани са и неудобни за филтриране, което ги прави непривлекателни за потребителя. С функцията Latest Conversations ще можем да комуникираме спокойно с непознати на теми, които ни вълнуват. Ако се интересувате от музика или политика, просто въвеждате имената на личността, която харесвате. Ще се появяват постове, на хора, които не са Ви приятели, дискусии, които са породили интерес в социалната мрежа. Фейсбук ще информира колко души са ангажирани, коментирайки съответния пост, предаде сайтът Mashable. В секцията ще присъстват публикации за определен период от време, когато са „горещи“, предизвикващи интерес, лайкове и коментари. След определен период ще изчезват и на тяхно място ще има нови.

В момента от Фейсбук тестват секцията и вероятно в близките месеци ще можем да се възползваме от нея. В същото време се работи и по друга опция, която ще се казва „Topics to follow”. Тя ще излиза на нашия News Feed, давайки ни възможност да следим актуални дискусии. Пренаситени от съдържание, генерирано от техните фейсбук приятели, хората търсят други начини за забавление и информация. Социалната мрежа се стреми да удовлетвори нуждите на всеки индивид, да му представи интересни за него самия теми, за да го задържи в своята платформа.

Ако и Вие обичате да прекарвате много време онлайн, в социалните мрежи или извън тях, разгледайте нашия сайт. Предлагаме най-добрите оферти за мобилен интернет, а на телефон 088 9797994 ще получите съдействие, когато се нуждаете от помощ при избора.