Какво да очакваме от играта Super Mario Run?

Хит играта с водопроводчика се възражда

SuperMarioAndroid

Световноизвестната игра Super Mario Run за смартфони ще може да се ползва на устройствата ни с операционна система Android. Това ще се случи през март, споделиха от Нинтендо в Tweeter. Манията от 90-те години на XX в. се възражда с нова сила.

Фурор сред потребителите на Apple

Това се случва само няколко месеца след като играта оживя в света на Apple, където през декември 2016г. бе пусната за продажба за устройствата с iOS. Тотален хит сред геймърите, като само за няколко дни е достигнала над 40 милиона сваляния, която я прави най-бързо продаващите се игри в историята на Apple.

Как потребителите на Android могат да играят Super Mario?

Очевидно играта жъне голям успех и не е чудно, че скоро ще се предлага за потребителите, ползващи Android. Знае се, че Super Mario Run ще бъде безплатна за изтегляне, първите нива ще имат свободен достъп, но ако желаете да отключите следващите, ще е нужно да платите 10$. Любимият герой отново ще може да събира монети и да удвоява силите си, както и да преминава през редица перипетии, но самата картина и концепцията ще са доста по-разчупени и модерни от тези в миналото.

От екипа на Нинтендо обявиха и друга игра, по която се работи – Fire Emblem: Heroes, която ще бъде официално пусната за сваляне през февруари. Тя ще е тактическа ролева и ще представлява битка между две царства, в която всяко се бори за надмощие. Супер Марио ни е подготвил много приключения, но ще има достойни конкуренти.

Мобилните приложения и игрите за смартфони са приятен начин да оползотворим времето си или да се забавляваме, когато пътуваме. За да ги теглим обаче и да се радваме на добро преживяване, е изключително важно да разполагаме с бърз и качествен мобилен интернет Разгледайте предложенията, които сме подготвили за Вас, и открийте най-изгодните оферти във Вашия град