Слухове и теории за новия Samsung Galaxy S8

Популярната марка е подготвила телефон с множество екстри

SamsungGalaxyS8

Кога ще излезе на пазара Samsung Galaxy S8?

Елегантни, с отлични параметри и функционални – продуктите на Samsung от високия клас са достойни конкуренти на популярния Iphone. Почитателите на новите технологии при смартфоните са в очакване на изненадите, които се готвят за тази година. Сред най-важните от тях е появата на Samsung Galaxy S8.

Не е ясна точната дата, която новият модел телефон ще бъде официално презентиран, но според слуховете в мрежата, това ще се случи най-вероятнo през април. В интернет се обсъждат датите 15.04 и 18.04 като възможни, но все още подобна информация не е потвърдена. По принцип от Samsung предпочитат февруари за подобни значими събития, но вероятно тази година тенденцията ще се разколебае. Пролетта ще бъде чудесен сезон за почитателите на марката и всички, които искат да се сдобият със Samsung Galaxy S8.

Перфектно факусиране и повече пиксели

Сред очакваните подобрения в телефона е предната камера. Смята се, че тя ще бъде 8MP (за разлика от Samsung Galaxy S7, който беше само с 5MP). Ще има и функция за автофокус, което е особено полезно за почитателите на селфито. Лесно ще правят снимки с по-добро качество и ще позират в интересни ситуации, а размазаните кадри ще са значително по-малко.

Дизайнът на телефона като шедьовър

Подобно на Iphone 8, новият Samsung Galaxy S8 най-вероятно ще премахне бутона си Home и целият му екран ще се състои от тъчскрийн. Възможно е да има опция за пръстов отпечатък, като неговата технология ще бъде вградена под стъклото, разпознаването ще се случва лесно след натиск с повърхността. Има вероятност новите телефони да са с curve дисплеи, а не със стандартните гладки визии, които са масово разпространени.

Смята се, че резолюцията им ще бъде 4К, което ще подобри картината и ще достави на потребителя удоволствие от досега с тази техника. Екраните най-вероятно ще са с големина 5.7 и 6.2 инча.

Освен външният вид, друго значително подобрение ще бъде и голямата памет. Слуховете твърдят, че телефонът ще разполага с 6GB RAM и 256 GB вътрешна памет. Огромно хранилище за информация, което можем да оползотворим съобразно нуждите и желанията си. Ако имате нужда от покупка на нов телефон Samsung, разгледайте офертите, които предлагаме.