Култовата Nokia 3310 се преражда

Какво ще представлява новият модел?

Nokia 3310

Има редица забавни колажи за телефона Nokia 3310. Ако го хвърлиш на земята, настилката ще се пропука. Искаш ли да разбиеш стабилна врата, ползвай мобилния апарат. Зло куче те е нападнало? Гониш го с Nokia. Старите модели от марката са синоним на качество, издръжлива батерия и удобство за потребителя. Постепенно смартфоните ги изместиха, а Nokia започна да отстъпка назад. Сега обаче популярният модел мобилен апарат се преражда в нов продукт и скоро можем да го ползваме.

Колко струва новият Nokia 3310 и с какви параметри е?

Новият телефон, вдъхновен от легендарната Nokia 3310, ще изглежда подобно на стария модел, но ще се предлага в 4 цвята и с повече удобства. Цената му ще бъде около 50 евро – достъпна за почти всички потребители. Най-голямото му предимств о е, че на режим Stand By батерията може да издържа 30 дни! Изключително предимство, имайки предвид колко бързо „умират“ смартфоните ни. Новата Nokia 3310 ще има 2-мегапикселова светкавица, MP3 плеър, FM радио, както и място за карта с памет (до 32 GB).

Екранът ще е 2,4 инча, което за съвременния потребител е малка площ за дисплей. Nokia 3310 е замислена с възможност за ползване на интернет, а браузърът, с който разполага, е Opera. Сърфирането през такъв телефон не е най-приятното преживяване, но все пак можете да го осъществите в случай на спешна нужда.

Култовата игра Snake, която е характерна за старите модели на Nokia, ще бъде важна екстра за новия телефон Nokia 3310. Дори да обичате новите технологии и да държите на модерния дизайн, телефони като Nokia 3310 са ценни, защото предоставят време за много разговори. Фокусът тук е удобството и сигурността, а не иновацията. Nokia 3310 е алтернатива на фините смартфони, чиито батерии се изхабяват бързо, а дисплеите са твърде чувствителни и лесни за повреда.

Ако комуникацията е важна за Вас и търсите добър абонаментен план за разговори, разгледайте сайта ни или звъннете на телефон 0889 79 79 94.