" / NET 1 обещава “зелен Wi-fi” в парковете

NET 1 обещава “зелен Wi-fi” в парковете

Достъпът до интернет ще е лесен и навън

NET 1 безплатен интернет

Софийският телеком NET 1 е първата частна организация, която подкрепи проекта Homemade Green Sofia и пое ангажимент да даде своя принос за превръщането на столицата в едно по-добро място за живеене. Като част от инициативата NET 1 ще се погрижи да осигури безплатен интернет за зелени паркови площи, където ще можем да се насладим на природата без да губим “обхват”!

Какво е Homemade Green Sofia?

Това е начинание на Иновейшън Стартър, което цели да обедини организации и дейни граждани в един процес на облагородяване и преобразяване на градската среда. Всеки от партньорите ще работи в своята сфера на компетентност, а като телеком компания NET 1 ще се се заеме не само с осигуряването на безплатен интернет за парковите площи, но и с тяхното озеленяване и подобряване! Първият проект на оператора превърна неподдържан земен парцел в кв. Дружба в приятна градинка с интернет достъп, а за това съдействаха ландшафт професионалисти, доброволци и дори деца. Управителят на NET 1 Петър Ризов сподели, че компанията е мотивирана активно да подкрепи зелената инициатива за положителна промяна!

Зелено с Wi-fi в София

Градинката в Дружба е само началото – под мотото “Зелено с Wi-fi в София” NET 1 се заема с мисията да осигури безплатен интернет за още много други паркови площи. Идеята е те да се превърнат в места, където хората с удоволствие да прекарват повече време навън и същевременно да могат да се възползват от услугите на дигиталния свят. NET 1 обещава да съчетае най-доброто от двата свята, комбинирайки освежаващия допир на природата с неограничените възможности на интернет пространството. Така повече хора ще могат да се насладят на зелените площи, без да губят връзка със своя социален кръг или бизнес проекти онлайн.

Постепенно интернет мрежата се превърна в неразделна част от нашето ежедневие с множество възможности за забавление, бизнес и комуникации. Надяваме се, че инициативата на NET 1 успешно ще изведе повече млади хора навън и ще превърне градския парк в една по-добра алтернатива на затворените пространства.