Мтел отново подкрепя зимните спортове

В Банско енергията ще е много зареждаща

MtelZimniSportove

От 3 до 5 февруари гр. Банско още повече ще се оживи – тогава са стартовете на Световната купа по снобурд. Известният телеком ще ги подкрепи, оказвайки помощ на организаторите от Българската ски федерация. От Мтел са подготвили и много изненади за почитателите на сноуборда, пише официалният сайт на компанията.

Световната купа по сноуборд за първи път в Банско

Телекомът ще изгради интересна Experience зона, където ще се организират множество игри, като партньор в тази инициатива е Samsung. Хората, които успеят да преодолеят всички изпитания, ще вземат скреч карта, с която могат да спечелят атрактивни награди: раница, ръкавици и др. Участниците в игрите ще се включат в томбола, организирана от Мтел и могат да спечелят смартфони Samsung.

Тази година Световната купа по сноуборд се провежда за първи път в България, което ще доведе елита на този спорт тук. Ще пристигнат всички шампиони от последните Зимни олимпийски игри в Сочи (2014г.) и ще се включат в състезанието.

Родината ни ще се представлява от спортистите Радослав Янков, Александра Жекова и Теодора Пенчева. Стартовете започват от 9:30 ч. на 3 февруари, когато са квалификациите в паралелния слалом, а финалите им са с начало 13:30ч. За другия ден програмата е планирала бордъркрос, а финалите стартират от 11:30 ч. Неделя е последният ден от надпреварата и тогава ще можем да гледаме стартовете от паралелния гигантски слалом.

Мтел подкрепя развитието на зимните спортове не само за конкретните събития, но и чрез специални инициативи: насърчаване безопасното каране на ски, популяризирането им пред детската аудитория и др. Благодарение на нея до края на сезона 4000 малчугана от цялата страна ще получат безплатно първите си уроци по ски.

Телекомът не само организира полезни инициативи, но и се грижи за удовлетворението на настоящите и потенциалните си клиенти, предлагайки изгодни оферти за разговори, телевизия и интернет. Изберете най-добрите предложения и се радвайте на качествени услуги.