Ще бъде ли Iphone 8 иновацията, която очакваме?

Интересна информация за новия телефон на Apple

Iphone8

С какво новият Айфон ще е по-добър от предишния модел?

Огромните опашки пред магазините са нормално стечение на обстоятелствата, когато от Apple пуснат в продажба нов модел телефон. Колкото и разнообразие да има на пазара, символът на качество и стил винаги поражда еуфория.

Една от възможните промени в дизайна на Iphone 8, е свързана с неговия дисплей. Вероятно новият модел ще е с AMOLED дисплей, нещо, което е характерно за последните телефони на Samsung. Очаква се дизайнът съвсем да се изчисти и модернизира, като бутонът с пръстов отпечатък ще изчезне, камерата ще е деликатно вградена в самия екран и ще се наслаждаваме на една чудна картина и нова визия. Екраните почти със сигурност ще бъдат с големина 5 и 5.8 инча. В интернет изтича информация, че освен Iphone 8 и Iphone 8 Plus, ще се предлага лимитирана серия телефон „Ferrari”, при която пръстовият отпечатък все пак ще съществува като опция. Гърбът на единия модел телефони ще бъде стъклен, а на другия – метален. Така всеки ще може да избере коя концепция съвпада с личния му вкус. Има вероятност да се предлага Iphone 8 в червен цвят, но това още не е официално потвърдено. Водоустойчивостта при новия модел ще бъде разработена по-добре, а други амбиции на Apple са свързани с камерата. В бъдеще ще можем да обръщаме телефона към даден обект и да получаваме информация какъв е той. Работи се по сензорна технология, за да може потребителят да направи снимка, натискайки на определена част от екрана или да задейства определена функция, избирайки друго място.

Кога се очаква да излезе Iphone 8 на пазара?

От фирмата с модерната ябълка горе-долу се придържат към установените си традиции. След като досега новите модели излизаха на пазара през есента, най-вероятно Iphone 8 ще бъде пуснат през септември 2017г. Всички са в очакване на огромна изненада, имайки предвид, че събитието ще съвпадне с 10-годишнината на марката.

Заради стилната си визия, добрите параметри и множеството предимства пред редица марки, моделите на Iphone се радват на широка популярност. Много от операторите предлагат добри условия за абонаментен план и изплащане на телефон. Следете сайта ни и поискайте оферта за Iphone 7 или друг модел телефон. Можете и да се възползвате от закупуване на новия Iphone 8 след септември 2017г. С нетърпение очакваме да разберем дали крайният продукт ще съвпадне с това, което имаме в представите си.