5 от най-добрите геймърски лаптопи за 2017г.

Добра машина за приятна игра

Laptop

Компютърните игри са едно очарователно бягство от реалността, където всичко е възможно, чрез тях откриваме нов потенциал и гоним хиляди цели. Освен забавни, някои от тях са и образователни, развихрят въображението, стимулират бързата мисъл и реакциите ни. За да се насладим максимално на изживяването, е нужно да имаме качествен геймърски лаптоп. Новите технологии непрекъснато ни предлагат последни модели продукти. Кой да изберем? Ето 5 предложения за геймърски лаптоп, сред които може да бъде и Вашата бъдеща машина.

1. Alienware 13 R3 с уникален OLED екран

Сред шедьоврите на геймърските лаптопи, с тази 13-инчова машина ще се пренесете в света на любимите игри. Заради прекрасния си екран, който е тип тъч скрийн и ярките и живи цветове, ползването на преносимия компютър ще е върховно удоволствие. Цената закономерно е по-висока, но параметрите и дизайнът си струват инвестицията.

2. Acer Predator 17 X

С памет 1 TB, множество функции и добри параметри, продуктът на Acer е след фаворитите за геймърски лаптоп през 2017г. Имайте предвид, че машината е сравнително тежка – около 4,67 кг. и е за предпочитане да я ползвате у дома, а не да я носите по време на път. Като малък недостатък се посочва дългото време за зареждане на батерията.

3. HP Omen 17

Един от най-изгодните геймърски лаптопи, позволяващ да се насладим на 4K картина. Може да се каже, че моделът има доста общо с друга машина - HP Gigabyte P57X, но разполага с доста по-качествени говорители. Този геймърски лаптоп е 17 инча и е перфектен избор за тези, които предпочитат да гледат картина на по-голям екран.

4. Asus Rog Strix GL 502

Сред предпочитаните геймърски лаптопи, продуктът на Asus не е нещо иновативно като дизайн – ще видим познатите ни черен и червен цвят, съчетани в тялото, но параметрите и картината, които предоставя, си струват. Екранът му е с големина 15.6 инча и е full HD, лесна за почистване клавиатура, сравнително лек продукт.

5. Gigabyte Aero 14

Ако изберете именно този геймърски лаптоп, получавате процесор от седмо поколение - Intel Core i7 и продукт с приятен дизайн. За разлика от повечето подобни машини, тази е лека (около 1.89 кг) и тънка – 0.78 инча. Същевременно параметрите на преносимия компютър са отлични и можете да му се насладите за страхотно изживяване с любимите игри.

Освен качествения геймърски лаптоп, добрият интернет също е условие за отлично изживяване. Никой не желае чести аварии, проблеми с прекъсната връзка или бавно зареждане. Вижте най-добрите оферти за 4G интернет за приятно сърфиране и перфектна игра.