5 предложения с планове за разговори до 20 лв.

Промоции за разговори и интернет от телекомите

5 плана за разговори

Пролетта провокира мечтите и плановете, ражда необходимостта от промени. Търсите ли изгоден план за разговори или абонамент с повече мобилен интернет? Телекомите имат доста изгодни предложения, които са с допълнителна отстъпка, ако съчетаете две или повече услуги. Искате да изберете от добрите планове за разговори до 20 лева? Ето и нашите предложения.

1. Мтел Безкрай S – 11.99

Ако търсите икономично решение за план за разговори, това е добър вариант за Вас. За тази месечна такса получавате 100 минути към всички национални мрежи, говорите неограничено с 5 души от групата ви семейство и приятели. Имате и 300 MB мобилен интернет, за да сърфирате в социалните мрежи или където предпочитате.

2. Мтел Безкрай L – 15.99 лв.

Отлично пролетно предложение от телекома, тъй като старата месечна такса беше 19.99 лв. Цената е много изгодна, защото за нея получавате 1000 минути към всички национални мрежи, неограничено време за разговори с други абонати на Мтел, както и 2 GB мобилен интернет. Добър план за разговори, за хората, които искат да говорят много, но и да сърфират от смартфоните си. Ако го изберете, ще можете да ползвате Mtel NOW, благодарение на която да гледате телевизия, където и да се намирате. Промоцията може да се ползва от всички клиенти до 31 март.

3. Vivacom Smart S+ - 15.99 лв.

Още един изгоден план за разговори, който е намален от 19.99 лв. и предоставя повече мобилен интернет за потребителите – от първоначалния 1, сега услугата включва 2 GB. Обновеният план за разговори включва и облачно пространство и достъп до мобилна телевизия с 15 канала. Намалената цена и възможността да се гледат любимите предавания от смартфона, прави този план за разговори доста желан.

4. Теленор Стандарт – 15.99 лв.

Поредното предложение, което е на промоционална цена – този план за разговори по принцип е с месечна такса 20.99 лв., но сега клиентите могат да се възползват от по-изгодни условия. В цената влизат 1000 минути към всички национални мрежи, 2 GB мобилен интернет, както и трафик към Facebook и Whatsapp, за да не хабите бързо интернета на максимална скорост.

5.Мтел Безкрай XL – 20.39 или 17.99 лв.

Повече интернет, минути и възможност за гледане на телевизия. Телекомът предлага план за разговори, който първоначално струваше 23.99 лв. Сега можете да го вземете на по-ниска цена и да получите 4.5 GB трафик мобилен интернет, 2000 минути към всички национални мрежи и неограничено време за разговори с други абонати на Мтел. Не забравяйте, че промоцията е валидна до 31 март. По-високата цена е, ако изберете само тази услуга към Мтел, а по-ниската - ако комбинирате с друга.

Когато избирате тарифен план за разговори и мобилен интернет, се старайте да селектирате този, който най-много се доближава до индивидуалните Ви нужди. Ако сърфирате много, нека да бъде включен повече интернет, а ако приятелите Ви са към друг оператор – имате нужда от много минути към всички национални мрежи.

Ако искате да заявите някой от плановете или имате въпроси, не се колебайте и звъннете на тел. 088 979 7994.